Texture Pack'ten virüs girer mi?

tisortea7

Hectopat
Arkadaşımla Minecraft oynuyorduk. Bana X ray Ultimate indirsene dedi. Onun için indirdim. Madene falan girdik. Ama bu virüs müdür? İndirdiğim yer curse Forge. Ve bu bir texture pack. Benim için gereksiz olduğu için sonradan sildim onun için indirmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı bir VirusTotal'e yükleyin eğer tekrar indirebilirseniz. Daha tatmin edici bir cevap olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anti-Virüs ile tarama yapın.

Patladım arkadaşın cevabına. Hocam girer tabii ki. Hatta bir çok virüsü texture packlere koyabiliyorlar...
Patlamanıza sevindim texture pack'in içeriğine bağlı aslında dediğiniz gibi ama ben hiç rastlamadım çünkü bi exe çalıştırmadan direkt dosya sürüklüyoruz.

İndirdiğiniz siteye ve dosyaya bağlı bende bir ara texture pack yapıyordum.

Patlamanıza sevindim texture pack'in içeriğine bağlı aslında dediğiniz gibi ama ben hiç rastlamadım çünkü bi exe çalıştırmadan direkt dosya sürüklüyoruz.
Hocam patlatmanıza bende çok sevindim. Yani siz rastlamamışsanız hiç girmez mi diyorsunuz? Bu şekil bilmeden cevap vermeyin hocam resmen mesaj sayım artsın da yazayim düşüncesindesiniz. Bunu görüp virüslü yerlerden veya gidip rastgele bir texturepack indiren insanlar virüs bulaşsa rahat olacak yine bu virüs değil düşüncesine girecekler. Bunu bi düşünmek lazım yazmadan.

Mesaj sayısı dünyada en az umrumda olan şeylerden biri olabilir banane hocam mesaj sayısından? Dedim zaten texture pack adı altında virüs indirilebilir ama normal texturepack'ten virüs bulaşmaz çünkü çalıştırılan bir exe yok dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…