Texture Shimmering/Flickering sorununu hangi kartta yaşıyorsunuz?

Minimumaydia

Hectopat
Formda bu sorundan muzdarip birçok kişi var biliyorum. Bu bir çözüm değil fakat yüzdesel olarak hangi grafik kartı serisi yüksekse bir takım kanılara varılabilir, çözüm yolu ararken daha emin adımlarla ilerleyebileceğimizi düşünüyorum. Eğer bir taraf ağır basarsa bence o taraftan şüphe duymalıyız. Kişisel olarak benim sorunumun boyutu çok büyük tüm Texture'lar titriyor. Saç gibi sakal gibi dokularsa pikselleşiyor. Ben bu sorunu ilk defa tam 4 yıl kullandığım GTX 1060 kartımdan sonra RTX 2070S'e geçip onu da 1.5 yıl kullanmamın ardından 4-5 ay önce RX 6800XT'ye geçmem ile birlikte yani AMD'ye geçiş yapmam ile birlikte bu sorunlar ile karşılaştım. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dediğini ben de düşünmüştüm genelde GTX 10 serisi RX 5 serisi kullananlarda çok fazla ve bir GTX 1060 kullanıcısı olarak ben de bu sorunu maksimum düzeyde yaşıyorum.

Zaten 1060'la 2060'ın chipseti vs aynı bu sorunun her iki kartta yaşanması çok normal. Gittiğim bir internet kafede 1070 vardı o bilgisayarda da aynı sorun vardı.

Bu dediğini ben de düşünmüştüm genelde GTX 10 serisi RX 5 serisi kullananlarda çok fazla ve bir GTX 1060 kullanıcısı olarak ben de bu sorunu maksimum düzeyde yaşıyorum.

Zaten 1060'la 2060'ın chipseti vs aynı bu sorunun her iki kartta yaşanması çok normal. Gittiğim bir internet kafede 1070 vardı o bilgisayarda da aynı sorun vardı.
Yeni ve çok daha fazla güçlenmiş AMD ve Nvidia ekran kartlarında durum ne olur sence? İnsanlar genelde bu sorunun oyun kaynaklı olduğunu söylüyor fakat ben katılmıyorum TAA keskinleştirmesine bile sahip oyunlarda bende sorun net bir şekilde gözüküyor ha bir tık azalıyor fakat hala gözüküyor. Bence ekran kartı ile ilgili bir sorun bu. Elektrik falanda değil onunla ilgili de birçok şey denedim.

Yeni ve çok daha fazla güçlenmiş AMD ve NVIDIA ekran kartlarında durum ne olur sence? İnsanlar genelde bu sorunun oyun kaynaklı olduğunu söylüyor fakat ben katılmıyorum TAA keskinleştirmesine bile sahip oyunlarda bende sorun net bir şekilde gözüküyor ha bir tık azalıyor fakat hala gözüküyor. Bence ekran kartı ile ilgili bir sorun bu. Elektrik falanda değil onunla ilgili de birçok şey denedim.

Bence sorun elektrik bizim bina eski ve bu sorunu bayağıdır yaşıyorum İstanbul'da rezidansa taşınan bir arkadaşım sıfır güncel bir bilgisayar almıştı zamanında en ufak böyle bir şey yaşamadı ben 2017'de güncel bir bilgisayar aldığımda aldığım ilk günden beri bu sorunu yaşıyorum sorun ekran kartında olsa neden benimle aynı ekran kartını kullanan başka kullanıcılar bu sorunu yaşamasın ki.

Evini değiştirdiğinde sorunun düzeldiğini söyleyen birini görmüştüm bu sorunu yaşayanların toplandığı yabancı bir Discord sunucusunda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı