Teyip + ses sistemi önerisi

!Alemdar!

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Rtx 4070 12 gb oc
İşlemci: İntel i5 13400f
Ram: Xpg16+16 gb 3200 mhz
Anakart: ASUS Prime B760-PLUS D4
PSU: FSP 650-51aac 650W Power Supply 80 Plus bronz.
Depolama: 2 ssd +2 m2 ssd
Meslek
Uygulama Teknik Destek Uzmanı
Selamlar,

Aracım 93 model doğan SLX her teyip uyuyor mu bilmiyorum ama fiyat performans teyip ses sistemi önerebilir misiniz? Planım 2 düz hoparlör güzel bir teyip bagajada 1 adet subwoofer.

Selamlar,

Aracım 93 model doğan SLX her teyip uyuyor mu bilmiyorum ama fiyat performans teyip ses sistemi önerebilir misiniz? Planım 2 düz hoparlör güzel bir teyip bagajada 1 adet subwoofer.
Bütçe? @!Alemdar!

Sıfır istiyorsan alınabilecek bir cihaz fiyatı gayet uygun DSP ve BT 5.0 var.
Eğer 2.el sorun olmaz diyorsan Pıoneer, Kenwood, Sony tarzı bir teyp de alabilirsin.

2 tane Subwoofer ekledim bu amfi ile 4ohm 250RMS olan JBL'i tam anlamda besleyebilirsin.
Diğer Subwoofer 400W RMS olduğu için ona uygun amfiler gerçekten çok pahalı oluyor yine de ekleyeyim bütçeye göre değişirsin.

İki adet Subwoofer ekledim istersen JBL marka ama biraz daha düşük RMS olanı seçersin istersen 400RMS Soundmax karar senin.

Eğer bütçede sorun yoksa kablo setini de 2GA yapabilirsin yine de bu yeterlidir.

Midler kaliteli olsun istiyorsan Alpine, eğer bütçe yetmiyorsa standart Pıoneer'dan devam ikisini de teyp ile sürebilirsin sorun yaratmaz.

JBL için bunu da tercih edebilirsin Gaini çok fazla açma ama.

Son düzenleme:

Ucuz olması açısından bu sete ne diyorsunuz hocam bu anfi yetermi bunlara sizin attıklarınızda çok iyi ama fiyat fazla kaçıyor sanki

Ucuz olması açısından bu sete ne diyorsunuz hocam bu anfi yetermi bunlara sizin attıklarınızda çok iyi ama fiyat fazla kaçıyor sanki
Yani olay ucuz olması ise 2.el de alabilirsin.
8GA kablo seti kullanmanın pek bir alemi yok sonradan araba yandı diye başlık açmamak için.
Ayrıca 4.60 amfi ile bridge yapıp 180W RMS'de (o değerlerde kalabileceği meçhul) 250W RMS Subwoofer çalmasına çaldırır fakat amfi ısınma, kapanma tarzı sorunlar da doğurabilir eğer db seni tatmin etmediği koşullarda gain açmak istersen.
Onun dışında Teyp fena değil tercih edilebilir fiyatı çok uygun. Kayık midler de ucuz tabii tüm bu parçalar seni tatmin eder mi etmez mi orası ayrı bir muamma. Ses vermesine verir.

Yani olay ucuz olması ise 2.el de alabilirsin.
8ga kablo seti kullanmanın pek bir alemi yok sonradan araba yandı diye başlık açmamak için.
Ayrıca 4.60 amfi ile bridge yapıp 180W RMS'de (o değerlerde kalabileceği meçhul) 250W RMS subwoofer çalmasına çaldırır fakat amfi ısınma, kapanma tarzı sorunlar da doğurabilir eğer dB seni tatmin etmediği koşullarda gain açmak istersen.
Onun dışında teyp fena değil tercih edilebilir fiyatı çok uygun. Kayık midler de ucuz tabii tüm bu parçalar seni tatmin eder mi etmez mi orası ayrı bir muamma. Ses vermesine verir.

Hocam amacım mahalleyi ayağa kaldırmak değil iki bas vursa beni tatmin eder diye düşünüyorum 2. piyasada sıfır piyasadan aman aman farklı değil fakat şu araba yanma olayı beni tedirgin eder malum benim araçda far açınca bile genel elektrik sistemi etkileniyor sakat işmiş kablo işi bu sisteme ek sizin kabloyu alsam ne olur acaba o durumda.

Hocam amacım mahalleyi ayağa kaldırmak değil iki bas vursa beni tatmin eder diye düşünüyorum 2. piyasada sıfır piyasadan aman aman farklı değil fakat şu araba yanma olayı beni tedirgin eder malum benim araçda far açınca bile genel elektrik sistemi etkileniyor sakat işmiş kablo işi bu sisteme ek sizin kabloyu alsam ne olur acaba o durumda.
4GA ve iyi bir sigorta olması daha iyidir. Bütçe yetiyorsa 2GA al.
O sette herhangi bir fiyat avantajı da yok.
Tek tek alsan belki de daha ucuza daha iyisini alırsın yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı