Teyip USB'yi görmüyor

TigerMan

Centipat
Daha fazla  
İyi sosyaller;

Arkadaşlar arabada jvc marka bir tane teyip var.

Teyibin AUX girişi var ve bir de resimdeki gibi alt tarafta 2 adet beyaz renk USB girişi var.

Arabaya müzik dinlemek için MP3 formatında FAT32 dosya biçiminde USB flash hazırladım ama USB girişlerine taktığımda USB okumadı, görmedi.

USB flash ı nasıl bu teyipe okutacağım?
Teyipte MP3 desteği olduğu yazıyor.

AUX girişine dönüştürücüler satılıyor AUX'u takıp diğer ucuna USB flash ı takıyorsun ama böyle yapınca çalışır mı emin değilim...

USB flash ı okuması için ne yapmalıyım?

Teşekkürler şimdiden yardım bekliyorum...

Dosya Ekleri

• IMG_3178.jpeg
    IMG_3178.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 37
Hocam o alttaki cihaz teyple bağlantısı olmayan bir cihaz. Telefon şarj etmek için 12v çakmaklığa takılıyor o teybe bağlantı sağlamaması çok normal. Cihazın modelini atarsanız USB desteği olup olmadığına bakabilirim.

Hocam o alttaki cihaz teyple bağlantısı olmayan bir cihaz. Telefon şarj etmek için 12v çakmaklığa takılıyor o teybe bağlantı sağlamaması çok normal. Cihazın modelini atarsanız USB desteği olup olmadığına bakabilirim.

Bakıp atarım ama varsayalım ki USB desteği var hocam, USB'yi nasıl takacağız teyibe, çunku USB girişi yok teyipte

Bakıp atarım ama varsayalım ki USB desteği var hocam, USB'yi nasıl takacağız teyibe, çunku USB girişi yok teyipte

Bazı teyplerde back USB bulunabiliyor hat çekerek öne teyp bağlanabiliyor, bazısında olmuyor onlarda dediğiniz şekilde ya jack to USB dönüştürücü kullanmanız gerekir. Başka bir çözüm isterseniz Bluetooth bağlayabilir ya da şu şekil FM transmitter alarak onu kullanabilirsiniz. Transmitter denilen cihaz aslında radyo yayını yapar o beyaz USB çakmaklığın yerine takıyorsunuz. Gösterdiği frekansa teybi ayarlıyorsunuz müzik çalıyor.

1734021706415.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı