Teyzeye borç verilmeli mi?

selcannnn34

Femtopat
Daha fazla  
Teyzem aradı akşam annemin ceyreklerini ve bileziklerini borç istiyormuş. Artık gene ne yapıyorsa geçen yine istemişlerdi 2 sene sonra verdiler. Onda da eski tarihli bizim dememizle düzelttiler. Anneme çıkıştım ben de vermeyeceksin borç falan diye bana bağırdı kes sesini diye. Yarın teyzeme mesaj mı atsam aşırı sinirliyim. Ortalığı ayağa kaldıracağım.

Kessinlikle at kardeşim o mesajı, annelerimiz bu konuda çok özgüvensiz.

Akrabaların hatırı sayılır kişilere borç veriyorum. Bu para mevzuların da aynı meseleyi yaşamışız bir daha vermeme kararı aldım. Siz de vermeyin tepkinizi koyun.

Borç alıp 2 yıl sonra geri vermek nedir hocam. 2 Yıl boyunca ne düşünüyordu aldığı parayı bir insan unutur mu? Asla verilmemeli tabii ki de.

İfadeler: xBN

Borcuna sadık kişilere borç verilir. Ama boş ver aranız bozulmasın.

Önceki borcu 2 senede vermişler ise buseferki borç 4 yıl galiba.

Son karar annenin. Bagirip cagirmak sana duser mi bilmem.

Annenle arası nasıl.

İyi anlaşıyolar annem teyzemi çok seviyor ben haz etmiyorum gerçi oğlu deniz astsubayı ona güveniyor daha önce çeyrek istediğinde hem geç verdi hem de eski tarihli borcuna sadık değil onun yerine kredi çeksin sonuçta altın da degerleniyor o bilezikleri annem takmadı bile sinirden uyuyamıyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…