OnurOzdag Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #11 Girdap dedi: Aynı şekilde yine destek yok, Rosetta 2 gerek ki verim alamazsınız. İstatistik programları ile Mac’ler beraber çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, çalışmayan programları sayabilir misiniz? Bölüme yeni geçtim elimde Macbook var uyumsuzsa Windows'a geçeyim
Girdap dedi: Aynı şekilde yine destek yok, Rosetta 2 gerek ki verim alamazsınız. İstatistik programları ile Mac’ler beraber çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba, çalışmayan programları sayabilir misiniz? Bölüme yeni geçtim elimde Macbook var uyumsuzsa Windows'a geçeyim
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.308 Makaleler 18 Çözümler 41 12 Eylül 2023 #12 OnurOzdag dedi: Hocam merhaba, çalışmayan programları sayabilir misiniz? Bölüme yeni geçtim elimde Macbook var uyumsuzsa Windows'a geçeyim Genişletmek için tıkla... Selam, hafızamdan sayamam, kullanacağınız programları söyleyin ona göre bakalım daha kolay olur.
OnurOzdag dedi: Hocam merhaba, çalışmayan programları sayabilir misiniz? Bölüme yeni geçtim elimde Macbook var uyumsuzsa Windows'a geçeyim Genişletmek için tıkla... Selam, hafızamdan sayamam, kullanacağınız programları söyleyin ona göre bakalım daha kolay olur.
PrimeMusic Kilopat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #13 Girdap dedi: SPSS'de Native Apple Silicon desteği yok, Rosetta 2 ile açarsınız onda da kasar. Intel tabanlı Mac alınabilir ancak o zaman da Mac'in bir olayı kalmıyor. Mac M'den sonra ele gelir oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgiden emin misiniz? IBM'in kendi sitesinde şöyle bir compability report var. Destek olup olmadığını tam olarak nasıl öğrenebiliriz?
Girdap dedi: SPSS'de Native Apple Silicon desteği yok, Rosetta 2 ile açarsınız onda da kasar. Intel tabanlı Mac alınabilir ancak o zaman da Mac'in bir olayı kalmıyor. Mac M'den sonra ele gelir oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bilgiden emin misiniz? IBM'in kendi sitesinde şöyle bir compability report var. Destek olup olmadığını tam olarak nasıl öğrenebiliriz?
Girdap Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 3.308 Makaleler 18 Çözümler 41 24 Eylül 2023 #14 PrimeMusic dedi: Hocam bu bilgiden emin misiniz? IBM'in kendi sitesinde şöyle bir compability report var. Destek olup olmadığını tam olarak nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla... Apple Native demişim hocam. Eğer çip Intel serisinden ise zaten sıkıntı yok ancak eğer çip M serisinden ise kasım kasım kasarlar muhtemelen.
PrimeMusic dedi: Hocam bu bilgiden emin misiniz? IBM'in kendi sitesinde şöyle bir compability report var. Destek olup olmadığını tam olarak nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla... Apple Native demişim hocam. Eğer çip Intel serisinden ise zaten sıkıntı yok ancak eğer çip M serisinden ise kasım kasım kasarlar muhtemelen.