Herkese iyi sosyaller. Başımdan geçen sabah ki saçmalığı size de anlatmak istiyorum. Ben olayın aslını çözemedim belki siz çözersiniz. Sabah arkadaşlarla dışarıya çıktık yedik içtik eğlendik. Arkadaş dönüşte tezgahlarda bir zincir kolye beğendi. Baktık, o bakarken gözüme bir bıçak ilişti. Çocukluğumdan beri bıçakları severim, koleksiyon olarak biriktiririm. Fiyatını sordum. Biraz çok söyledi pazarlık vesaire derken bağladık aldım. Sonra arkadan bir adam geldi tezgahın sahibiymiş. Burada bir siyah bıçak vardı dedi. Adama sattın mı diye sordu. Adam hayır dedi. Sonra adam bizi suçlamaya başladı. Gençler ben diyince yüzünüz düştü çıkarın bıçağı falan dedi. Biz de dedik biz almadık. İstiyorsan şurada polis var çağıralım arasın bir şey çıkarsa öyle konuş, çıkmazsa biz konuşuruz. İşin garip yanı ben gelir gelmez ilk sıradaki bıçağa baktım direkt onda anlaştık. Çok bıçağa falan da bakmadım. Adam var tezgahta onunla bakıyoruz. Hatta elini kesme falan dedi bayağı yanımızda yani. Ona dedim abi burada başka böyle bıçak yoktu sen de mi görmedin. O da ses çıkarmıyor. En son durumu kurtarmaya çalıştı dedi işte siz bıçakların yerlerini değiştirince kafa karıştırdı falan diye. Diğer adam bize vebali boynunuza gençler ben sizi aramam dedi. Eyvallah dedim gittim. Veballik bir şey yok çünkü adam boş yere suçluyor. Şimdi anlamadığım şu, yanında ki adam bizimle bıçaklara bakıyor, biz yanındayız benim hangi bıçağa baktığımı biliyor ilk sırada olduğunu biliyor. Adama dönüp abi orada öyle bir bıçak yoktu demiyor. Düşündüm ya bu böyle şüphelendiklerine blöf atıyorlar, ya da harbi tezgahta duran adam satıp parayı cebe atıyor ondan salağa yatıyor. Vallahi anlamadım sinirim bozuldu. Şeytan çok şey yapmamı dedi de hem yaşları çok büyük hem de şimdi bir şey yapsak önce çaldılar adamlar ayılınca dövdüler olur. Bir şey yapmadık da bir anlam veremedim yani.