TF 2 görev turu bileti almak mantıklı mı?

554130

Decipat
Hocalarım selam. 2 senenin sonunda Team Fortress 2ye tekrardan başladım. Team Fortress 2 de en sevdiğim oyun modu mann vs machine. Mann vs machine oyun modunun bir kontratı varmış sanırım "görev turu bileti" isminde. Arkadaşım önerdi, "16.50 TL'ye satın al hem paranı katlarsın hem de sevdiğin oyun modunu oynamış olursun." dedi. Para katlama işi de altın skin düşürmekle oluyormuş galiba. Sizce bu bileti almak mantıklı mı, kâr mı ederim yoksa zarar mı? Team Fortress 2 oynayan hocalarım aydınlatırsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Australium silah çıkma olasılığı çok düşük bir oran ve her çıkan australiumun fiyatı iyi olmuyor malesef. Örnek vermem gerekirse bir mvm bileti şuanda 30 ref arası, 1 key ise güncel piyasayla 45 ref yapıyor. Bir australium blatsauger 7-8 key arası ve australiumlar arasından herhangi birisinin çıkma olasılığı %2-6 arası.

Kâr yapmak için asla oynanmaz, şahsen ben keyfine ayda 7-8 el atıyorum, trade yaparak da bu biletleri çıkartabiliyorum. Şimdiye kadar da hiç australium düşmedi, tamamen şans meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı