Çözüldü TF 2 Görev Turu Bileti Tek Seferlik mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar TF2'de Man coo için görev turu bileti alacağım 5.95 TL'ye. Görev turu bileti tek seferlik mi yoksa istediğimiz kadar girebiliyor muyuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet o bilet tek seferlik. Ama MVM'ye ilk defa gireceksen sana bir tavsiye. Australium silah düşürme ihtimali için bir tane yetmeyebilir.

Seçeceğin görev turuna göre oynaman gereken oyun sayısı belirli. Bu arada biletleri toptan almak zorunda değilsin.
Evet o bilet tek seferlik. Ama MVM'ye ilk defa gireceksen sana bir tavsiye. Australium silah düşürme ihtimali için bir tane yetmeyebilir.

Seçeceğin görev turuna göre oynaman gereken oyun sayısı belirli. Bu arada biletleri toptan almak zorunda değilsin.

Çözüm
Kardeşim ya keşke daha erken söyleseydin. Aldım bileti tek seferlik çıkdı oynadım oyunu 2 tane item düştü, hiçbiri de satılmıyor. Neyse yine de sağ ol.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim ya keşke daha erken söyleseydin aldım bileti tek seferlik çıktı oynadım oyunu 2 tane item düştü hiç biri de satılmıyor neyse yine de sağol.
Bu arada konu hâlâ çözülmemiş görünüyor. Çözüldü şeklinde değiştirmeni tavsiye ederim. Yoksa başkaları sorun var sanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…