TF 2 oynarken FPS dalgalanmaları

forcexe

Hectopat
(Ben sorumun cevabını merak ettiğimden dolayı konu açtım. Çözüm odaklı bir şey aramıyorum). Arkadaşlar örneğin TF2 oynuyorum. Oyunda 10 kişi varken FPS değerlerim 70-90 gibiyken oda dolduğu anda 30'lara düşüyor. Elbette düşmesi normal böyle durumlarda ancak neden bu kadar yüksek FPS değişimleri oluyor bu Online oyunlarda, 90 FPS'ten 30 FPS'e arada 60'lık bir fark var ve bu çok ciddi bir sayı. İşlemciden dolayı kaynaklanan bir şey mi bu? Aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
(Ben sorumun cevabını merak ettiğimden dolayı konu açtım. Çözüm odaklı bir şey aramıyorum). Arkadaşlar örneğin TF2 oynuyorum. Oyunda 10 kişi varken FPS değerlerim 70-90 gibiyken oda dolduğu anda 30'lara düşüyor. Elbette düşmesi normal böyle durumlarda ancak neden bu kadar yüksek FPS değişimleri oluyor bu Online oyunlarda, 90 FPS'ten 30 FPS'e arada 60'lık bir fark var ve bu çok ciddi bir sayı. İşlemciden dolayı kaynaklanan bir şey mi bu? Aydınlatırsanız sevinirim.
İşlemcin çift çekirdekli olduğu için olabilir değilse sıcaklıktan olabilir.

Oyunun optimizasyonu kaynaklı çok güçlü PC de olsa oyunda drop giriyor. İşlemci ve ekran kartı nedir?
İşlemci Intel i7-5500u
Ekran kartı Nvidia GeForce 930m
Ram: 8GB 1600mhz (mhz tam aklımda değil)
İşlemcin çift çekirdekli olduğu için olabilir değilse sıcaklıktan olabilir.
Sıcaklık problemi yaşamıyorum. Dediğiniz gibi işlemciden kaynaklı olması muhtemel.
Oyunun optimizasyonu kaynaklı çok güçlü PC de olsa oyunda drop giriyor. İşlemci ve ekran kartı nedir?
Ki sadece TF2'de değil bu sorun moderatör düzelteyim derken bozmuş başlığı. Bu durum CS:GO'da da başıma geliyor Valorant'ta da bir yerde patlama efektli fazla oyuncunun olduğu bir oyun varsa fps değerlerim dibi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı