Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 2 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle TF2'de 20TL bütçem var bunu nasıl değerlendirebilirim yardım bilet mi alayım yoksa sözleşme mi? Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2020
Arkadaşlar öncelikle TF2'de 20TL bütçem var bunu nasıl değerlendirebilirim yardım bilet mi alayım yoksa sözleşme mi? Yardım ederseniz sevinirim.
E emirhandkk Ziyaretçi 2 Nisan 2020 #2 Sözleşme alın. Bilet'ten kazanç sağlamak için 10-20 tane almanız lazım. Artı 1 Eksi
KS KS Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 2 Nisan 2020 #3 Silinen üye dedi: Sözleşme alın. Bilet'ten kazanç sağlamak için 10-20 tane almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sözleşme para veriyor mu? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sözleşme alın. Bilet'ten kazanç sağlamak için 10-20 tane almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Sözleşme para veriyor mu?
E emirhandkk Ziyaretçi 2 Nisan 2020 #4 Para vermiyor ama onu paraya dönüştürmek size kalmış çıkan eşyaları takas ederek. Artı 0 Eksi
KS KS Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 2 Nisan 2020 #5 Silinen üye dedi: Para vermiyor ama onu paraya dönüştürmek size kalmış çıkan eşyaları takas ederek. Genişletmek için tıkla... Sağolun. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Para vermiyor ama onu paraya dönüştürmek size kalmış çıkan eşyaları takas ederek. Genişletmek için tıkla... Sağolun.
E emirhandkk Ziyaretçi 2 Nisan 2020 #6 Astrous dedi: Sağolun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür etmek yerine lütfen beğeni atın. Artı 0 Eksi
KS KS Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 2 Nisan 2020 #7 Silinen üye dedi: Teşekkür etmek yerine lütfen beğeni atın. . Genişletmek için tıkla... Peki sınırsızmı sözleşme. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Teşekkür etmek yerine lütfen beğeni atın. . Genişletmek için tıkla... Peki sınırsızmı sözleşme.
E emirhandkk Ziyaretçi 2 Nisan 2020 #8 Astrous dedi: Peki sınırsızmı sözleşme. Genişletmek için tıkla... Sözleşme Bileti sanırım sınırsız yeni sezon yoksa. Artı 0 Eksi
Astrous dedi: Peki sınırsızmı sözleşme. Genişletmek için tıkla... Sözleşme Bileti sanırım sınırsız yeni sezon yoksa.
KS KS Astrous Decapat Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 295 2 Nisan 2020 #9 Silinen üye dedi: Sözleşme bileti sınırsız. Genişletmek için tıkla... Aldım bileti şu an yapmasam bile bitmeyecek değil mi? Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sözleşme bileti sınırsız. Genişletmek için tıkla... Aldım bileti şu an yapmasam bile bitmeyecek değil mi?
E emirhandkk Ziyaretçi 2 Nisan 2020 #10 Astrous dedi: Aldım bileti şu an yapmasam bile bitmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Bitmez. Artı 0 Eksi
Astrous dedi: Aldım bileti şu an yapmasam bile bitmeyecek değil mi? Genişletmek için tıkla... Bitmez.