TF2 7, 53TL nasıl değendirilmeli?

Astrous

Decapat
Arkadaşlar TF2'de 7.53TL bir fiyatım var bunu nasıl değerlendireyim? Görev turu bileti alayim mi, sözleşme biletim var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşme bileti alın çünkü MVM'den kat etmek için en az 5 tane almalısın ama sözleşmelerden boya falan çıkıyor onlar doğrudan steam pazar da satabilirsen.
Kozmetikleride Ref e dönüştür garip sayacı alırsın onu da gerçek paraya satabilirsin.
Bu bir öneri bunun gibi birsürü yöntem var.

Sözleşme bileti alın çünkü Mvm'den kat etmek için en az 5 tane almalısın ama sözleşmelerden boya falan çıkıyor onlar doğrudan Steam pazar da satabilirsen.
Kozmetikleri de ref e dönüştür garip sayacı alırsın onu da gerçek paraya satabilirsin.
Bu bir öneri bunun gibi birsürü yöntem var.

Benim sözleşmem var ve ne kadar para kaldırabilirim.

Ref ne demek bu arada en hızlı nasıl kasabilirim sözleşmeyi.
Ref oyundaki para birimidir.
18 silah 1 Ref eder.
En hızlı sözleşme yaparak kazanabilirsiniz ve elde ettiğiniz itemleri Ref e dönüştürürsünüz.
Görev turu biletinden kar etmek için baya emek vermeniz lazım ve 300-400TL paranız olmalı yoksa zarar etme ihtimali var.
Evet görev turu biraz şans işi bazı insanlara 100 defa oynadıktan sonra altın tava(4000 dolar) çıkar bazılarına 800 defa oynadıktan sonra çıkar.

Ref oyundaki para birimidir.
18 silah 1 Ref eder.
En hızlı sözleşme yaparak kazanabilirsiniz ve elde ettiğiniz itemleri Ref e dönüştürürsünüz.
Görev turu biletinden kar etmek için baya emek vermeniz lazım ve 300-400TL paranız olmalı yoksa zarar etme ihtimali var.
Evet görev turu biraz şans işi bazı insanlara 100 defa oynadıktan sonra altın tava(4000 dolar) çıkar bazılarına 800 defa oynadıktan sonra çıkar.
Altın tava kazanmak için aynı şeyi en az 100 defa oynamakta ne bileyim bence değmez.

Ref oyundaki para biri midir?
18 silah 1 ref eder.
En hızlı sözleşme yaparak kazanabilirsiniz ve elde ettiğiniz itemleri ref e dönüştürürsünüz.
Görev turu biletinden kar etmek için bayağı emek vermeniz lazım ve 300-400TL paranız olmalı yoksa zarar etme ihtimali var.

O zaman ben sözleşmeyi kasayım sonra da geri dönerim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı