TF2 başarım hilesi ban sebebi mi?

BatuH01

Femtopat
Daha fazla  
Ben 2021'de falan başarım hilesi bulup bayağı etkilenmiştim tüm oyunlarda yapmıştım (CS de vb. oyunlarda yapmadim) TF2 de yapmişim ve emvanterimde başarımla gelen eşyalar var fakat TF2 de 1 saatim var ban yer miyim yersem TF2'den mi? Steam'den mi? Yoksa tüm Steam oyunlarından mı yerim? Oyun almaya korkuyorum.

Tf2 de düşen itemlerin çoğu
satılmıyor ve takas edilmiyor zaten. En fazla tf2 den ban yersin ama onun bile olmayacağını düşünüyorum.

Pazar banı kesin yersiniz. TF2 de çok fazla hileci vardı, kmseyi banlayacaklarını sanmıyorum. Oyunu bırakma sebebimdir.

Hocam 2021 de yapmışssınız oldu bitmiş artık olsa bence o zaman olurdu bende küçükken yapmıştım Zup diye bir oyun bedava item veriyor diye ama sorun. çıkmadı

Ban yemiyorsum ben yaptım.

Hocam 2021 de yapmışssınız oldu bitmiş artık olsa bence o zaman olurdu bende küçükken yapmıştım Zup diye bir oyun bedava item veriyor diye ama sorun. Çıkmadı.

Diğer Valve olmayan oyunlarda iplemezler zaten bence.

Pazar banı kesin yersiniz. TF2 de çok fazla hileci vardı, kmseyi banlayacaklarını sanmıyorum. Oyunu bırakma sebebimdir.

Pazar banı derken hiçbir item satılamıyor ve pazar banı derken kalıcımı, genelmi, TF2 de mi?

TF2 de düşen itemlerin çoğu.
Satılmıyor ve takas edilmiyor zaten. En fazla TF2'den ban yersin ama onun bile olmayacağını düşünüyorum.

İleride ha yaparız derlerse sıkıntı da Steam kullanan herkes en az bir kere yapmıştır veya aklından geçirmiştir bence.

Bence de hocam sanmıyorum ipliceklerini ama yine de dikkat tekrar yapmayalım

Bence de hocam sanmıyorum ipliceklerini ama yine de dikkat tekrar yapmayalım.

Çok eski değil ama küçüktüm artık yapmam kaç binlik hesaptan olmak isyememde çok tın neyse sağ olun hocam bu saatten sonra umursamazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…