Çözüldü TF2 DirectX sürümü 8.1 olarak görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
AMD Radeon R7 240
Anakart
G41M-Combo
İşlemci
Pentium(R) Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz 2.70 GHz
Benim bilgisayarımda DirectX 12 gözüküyor, TF2'ye girince görüntü ayarlarından gelişmişe tıklayıp DirectX kaç diye bakınca 8.1 gözüküyor. Bunu nasıl çözerim? (Microsoft Store kökten yok.)

Çözüm
DX9C önerilir demişler. Oyun eski Windows 10 da uyumsuzluk olabilir. Bir de eski bileşenler yüklü mü?

Oyun 2017'den beri büyük güncelleme almıyor. Local size güncellemeleri alıyor. Bilgisayar ise 2019 yazılımında kaldı, Microsoft Store'u sildiğimden.

1750844366951.png

Çözdüm: Steam kütüphanesine girin, Team Fortress 2'ye tıklayın sonra sağda favorilere eklemenin orada çarka tıklayın oradan özellikler ve fotoğraftaki komudun aynısını yazın sonra oyuna girin düzeliyor.

Not: Oyunu kapattığınızda bu komudu silin.
DX9C önerilir demişler. Oyun eski Windows 10 da uyumsuzluk olabilir. Bir de eski bileşenler yüklü mü?

Oyun 2017'den beri büyük güncelleme almıyor. Local size güncellemeleri alıyor. Bilgisayar ise 2019 yazılımında kaldı, Microsoft Store'u sildiğimden.

1750844366951.png

Çözdüm: Steam kütüphanesine girin, Team Fortress 2'ye tıklayın sonra sağda favorilere eklemenin orada çarka tıklayın oradan özellikler ve fotoğraftaki komudun aynısını yazın sonra oyuna girin düzeliyor.

Not: Oyunu kapattığınızda bu komudu silin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı