I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar 1 garip silahım var ve bu nu kasma sunucuları vardı ama isimlerini hatırlamıyorum. Bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleme: 2 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar 1 garip silahım var ve bu nu kasma sunucuları vardı ama isimlerini hatırlamıyorum. Bilen varsa yazabilir mi?
mutlu pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.636 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #2 Şu kill sayısı istatiğini arttıranlardan mı? Onlarsa oyunun içindeki server arama kısmına ya da direkt Google'a strange farm server yazarak bulabilirsin. Son düzenleme: 2 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Şu kill sayısı istatiğini arttıranlardan mı? Onlarsa oyunun içindeki server arama kısmına ya da direkt Google'a strange farm server yazarak bulabilirsin.
KS KS I i3R Centipat Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 166 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #3 mutlu pide dedi: Şu kill sayısı istatiğini arttıranlardan mı? Onlarsa oyunun içindeki server arama kısmına ya da direkt Google'a strange farm server yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu silahı kasma serverları kanka. Artı 0 Eksi
mutlu pide dedi: Şu kill sayısı istatiğini arttıranlardan mı? Onlarsa oyunun içindeki server arama kısmına ya da direkt Google'a strange farm server yazarak bulabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu silahı kasma serverları kanka.
mutlu pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.636 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #4 i3R dedi: Eki Görüntüle 2238921 Bu silahı kasma serverları kanka. Genişletmek için tıkla... Server dolu olduğundan bakamadım ama muhtemelen o özellikler de Google'da çıkan serverlarda falan vardır. Yoksa da yoktur yapacak bir şey yok ona özel sunucular yoktur muhtemelen. Mesela bunu buldum bi bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
i3R dedi: Eki Görüntüle 2238921 Bu silahı kasma serverları kanka. Genişletmek için tıkla... Server dolu olduğundan bakamadım ama muhtemelen o özellikler de Google'da çıkan serverlarda falan vardır. Yoksa da yoktur yapacak bir şey yok ona özel sunucular yoktur muhtemelen. Mesela bunu buldum bi bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et