persica Decapat Katılım 28 Ekim 2018 Mesajlar 19 Yer Hatay/Kırıkhan 9 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken kasıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Oyun en düşük ayarlarda. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2019
Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken kasıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Oyun en düşük ayarlarda.
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2019 #2 Sistem özelliklerini yazarmısın? Artı 0 Eksi
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 9 Kasım 2019 #3 persica dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken kasıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Oyun en düşük ayarlarda Genişletmek için tıkla... Herlalde oyunda sorun var. Ben GTA 5 de 50 FPS almama rağmen TF2 de 40 dan düşük Artı 0 Eksi
persica dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken kasıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Oyun en düşük ayarlarda Genişletmek için tıkla... Herlalde oyunda sorun var. Ben GTA 5 de 50 FPS almama rağmen TF2 de 40 dan düşük
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2019 #4 persica dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken kasıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Oyun en düşük ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Tuhaf. Ben HD Graphics 520 ile çok kasarak oynamıyorum. Sisteminizi yazar mısınız? AB7SS dedi: GTA 5 de 50 FPS almama rağmen TF2 de 40 dan düşük Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlarda ve topluluk sunucularında mı? Gerçi bende 40 FPS civarı alıyorum ama HD Graphics 520 ile. Son düzenleme: 10 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
persica dedi: Arkadaşlar merhaba. Ben bilgisayarımda Team Fortress 2 oynarken kasıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Oyun en düşük ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Tuhaf. Ben HD Graphics 520 ile çok kasarak oynamıyorum. Sisteminizi yazar mısınız? AB7SS dedi: GTA 5 de 50 FPS almama rağmen TF2 de 40 dan düşük Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlarda ve topluluk sunucularında mı? Gerçi bende 40 FPS civarı alıyorum ama HD Graphics 520 ile.
WraidTrouble Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 26 23 Temmuz 2020 #5 Harbi benim de sistemim uyuyor en düşük ayarlarda ama hala kasıyor Max FPS arttırmayı deneyebilirsin, Tab tuşunun üstündeki tuşa basarak konsolu aç ve oraya FPS_MAX ... İstediğini yaz, iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Harbi benim de sistemim uyuyor en düşük ayarlarda ama hala kasıyor Max FPS arttırmayı deneyebilirsin, Tab tuşunun üstündeki tuşa basarak konsolu aç ve oraya FPS_MAX ... İstediğini yaz, iyi sosyaller.