DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #1 Başlıkta olduğu gibi TF2'de ya topluluk sunucularında oynayabiliyorum ya da basit eğlence girebiliyorum (çevrim dışı alıştırma giriyor).
Başlıkta olduğu gibi TF2'de ya topluluk sunucularında oynayabiliyorum ya da basit eğlence girebiliyorum (çevrim dışı alıştırma giriyor).
art Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Hangi oyun modunda oyun bulmuyor? Rekabetçi ise bulması zor. Oynayan yok. Artı 0 Eksi
KS KS DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 art dedi: Hangi oyun modunda oyun bulmuyor? Rekabetçi ise bulması zor. Oynayan yok. Genişletmek için tıkla... Dostum rekabetçi oynamıyorum ama basit eğlence ve topluluk sunucularında oynuyordum. Neyse hata düzeldi Steam dosya bütünlüğü yaptım oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
art dedi: Hangi oyun modunda oyun bulmuyor? Rekabetçi ise bulması zor. Oynayan yok. Genişletmek için tıkla... Dostum rekabetçi oynamıyorum ama basit eğlence ve topluluk sunucularında oynuyordum. Neyse hata düzeldi Steam dosya bütünlüğü yaptım oldu.
art Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 DemoRean dedi: Dostum rekabetçi oynamıyorum ama basit eğlence ve topluluk sunucularında oynuyordum. Neyse hata düzeldi Steam dosya bütünlüğü yaptım oldu. Genişletmek için tıkla... Ben soruyu anlamamışım. Artı 0 Eksi
DemoRean dedi: Dostum rekabetçi oynamıyorum ama basit eğlence ve topluluk sunucularında oynuyordum. Neyse hata düzeldi Steam dosya bütünlüğü yaptım oldu. Genişletmek için tıkla... Ben soruyu anlamamışım.