DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Başlıkta olduğu gibi TF2 de ya topluluk sunucularında oynayabiliyorum ya da basit eğlence girebiliyorum (çevrim dışı alıştırma giriyor).
Başlıkta olduğu gibi TF2 de ya topluluk sunucularında oynayabiliyorum ya da basit eğlence girebiliyorum (çevrim dışı alıştırma giriyor).
M MeRaKlIyIm Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 Once biraz basit eglence oynamalisin. Bendede oyle olmusdu ve basit eglence oynadim ve sonra çevrim içi oyunlara girebildim. Artı 0 Eksi
Once biraz basit eglence oynamalisin. Bendede oyle olmusdu ve basit eglence oynadim ve sonra çevrim içi oyunlara girebildim.
KS KS DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 MeRaKlIyIm dedi: Once biraz basit eglence oynamalisin. Bende de oyle olmusdu ve basit eglence oynadim ve sonra çevrim içi oyunlara girebildim. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten basit eğlence girilmiyor ama neyse sorunum düzeldi bile. Artı 0 Eksi
MeRaKlIyIm dedi: Once biraz basit eglence oynamalisin. Bende de oyle olmusdu ve basit eglence oynadim ve sonra çevrim içi oyunlara girebildim. Genişletmek için tıkla... Dostum zaten basit eğlence girilmiyor ama neyse sorunum düzeldi bile.
M MeRaKlIyIm Femtopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2022 #4 Beraber oynuyalimmi Artı 0 Eksi