TF2 yaz güncellemesi

shocktroop

Hectopat
Makaleler
26
Yer
Trabzon
Çoğu TF2 fanına yeni gelen güncellemenin "boş" olduğunu söyleseniz sizi linçliyor. Bunu şahsen dün Discord üzerinden yaşadım. Bilmeyenler için Valve en sonunda TF2 adında bir oyunlarının olduğunu hatırladı ve yaklaşık 1 ay önce yaz güncellemesi yayınladı. Herkes bir VAC güncellemesi beklerken, Valve oyunu bedava (F2P) kullanıcılar için sohbet kısıtlaması getirdi. Güya "Sınırsız güvenlik güncellemesi" dediler, listede sadece 4-5 tane güncelleme yazıyor. Yetti be. Bugün casual gireyim dedim, yine tepem attı tabii. Spy oynayıp efsane backstab atarken hile açan sniper abilerimiz önüne geleni vuruyor. Bunu bir yere yazmazsan delireceğim herhalde. Bıktım artık Communinty sunucularında sadece Dustbowl girmekten.

TF2'ye uzun zamandır girmiyordum ve değişmediğini tekrardan anladım teşekkürler. Aynı şeyi Valve CS:GO içinde yapıyor. Gerçi son güncelleme prime mevzusu vesaire biraz daha oturaklı oldu. Umarım TF2'ye güzel şeyler gelir.

3K Küsür saat oynadım TF2'yi şunu söyleyebilirim ki artık gelen güncellemeler tamamiyle ''çöp'', hileleri sohbet kısıtlaması ile mi durduracaklar ? para ödeyen konuşabilecekmiş, yazık. O TF2 Fanı dediklerin kendini tatmin etmek için, oyunun öldüğünde inanmadıkları için öyle konuşuyor. 1.5 Yıldır tutsan 10 saat zor oynamışımdır, bıraktığıma memnunum.

Daha oyunun ne olduğunu anlamaya çalışırken birden arkama ışınlanan spyler yüzünden oyunu 6. saatimde sildim. Yaz güncellemesinde neler geldi? Belki GeForce NOW'dan bir deneyebilirim.

Daha oyunun ne olduğunu anlamaya çalışırken birden arkama ışınlanan spyler yüzünden oyunu 6. saatimde sildim. Yaz güncellemesinde neler geldi? Belki GeForce NOW'dan bir deneyebilirim.
Tek çözülen şey botlar artık adınızı alıp sizi kickletemiyor. Eskiden Ivolve diye maç sırasında ismi değişip hile açarlardı, millet şansına artık ya beni kickleyecekler ya gerçek botu.

Hocam hesabım çalınıp VAC yedirildikten sonra yeni hesap açayım dedim. F2P oyunculuk harbiden kanser. En kolay bulunabilen bot hilesini bile insanların canı çıkınca banlayabiliyorlar. Bir de sohbette spam yapıyorlar diye kapatabilirsin de çanta neden küçük? Başarımlar zaten 46 eşya veriyor, çanta ise 50 slot. Az da Valve'ın az da olsa para emcüklediği bir oyun. Ben bırakıyorum hocam.

TF2 oynayan var mı?
80 bin kişi oynuyor.
Çoğu TF2 fanına yeni gelen güncellemenin "boş" olduğunu söyleseniz sizi linçliyor. Bunu şahsen dün Discord üzerinden yaşadım. Bilmeyenler için Valve en sonunda TF2 adında bir oyunlarının olduğunu hatırladı ve yaklaşık 1 ay önce yaz güncellemesi yayınladı. Herkes bir VAC güncellemesi beklerken, Valve oyunu bedava (F2P) kullanıcılar için sohbet kısıtlaması getirdi. Güya "Sınırsız güvenlik güncellemesi" dediler, listede sadece 4-5 tane güncelleme yazıyor. Yetti be. Bugün casual gireyim dedim, yine tepem attı tabii. Spy oynayıp efsane backstab atarken hile açan sniper abilerimiz önüne geleni vuruyor. Bunu bir yere yazmazsan delireceğim herhalde. Bıktım artık Communinty sunucularında sadece Dustbowl girmekten.
Benim tecrübemden casual sunucuları iyi bir durumda. Arada sırada iki üç bot girsede hemen kick atıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı