eminjohnson Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Hesap ücretli hesap ama satılabilir item düşmüyor.
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #2 Kanka şansa Bala düşüyor TF2 zaten yeni mi başladın bir de 1000SAATin var mı yoksa sana eşya veriyordun karakterler için he 1000 saatin varsa çoğunlukla kasa veriyor hiç satılacak düzgün bir eşya vermiyor.
Kanka şansa Bala düşüyor TF2 zaten yeni mi başladın bir de 1000SAATin var mı yoksa sana eşya veriyordun karakterler için he 1000 saatin varsa çoğunlukla kasa veriyor hiç satılacak düzgün bir eşya vermiyor.
eminjohnson Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Zaten zevkine oynuyorumda merak ettim sadece rekabetçiye yeni geçtim önceden hep basit eğlence oynuyordum.
Zaten zevkine oynuyorumda merak ettim sadece rekabetçiye yeni geçtim önceden hep basit eğlence oynuyordum.
denciz Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 365 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #4 eminjohnson dedi: Zaten zevkine oynuyorumda merak ettim sadece rekabetçiye yeni geçtim önceden hep basit eğlence oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oynamaya devam et belki birkaç saate çıkar rekabetçide veya lv atlayınca paralı veriyor bazen ama.
eminjohnson dedi: Zaten zevkine oynuyorumda merak ettim sadece rekabetçiye yeni geçtim önceden hep basit eğlence oynuyordum. Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oynamaya devam et belki birkaç saate çıkar rekabetçide veya lv atlayınca paralı veriyor bazen ama.