TF2'de silah nasıl satılabilir?

sucuk123123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şaka gibi ama TF2 de garip avustralyum roketatar çıktı. Pazarda 91 dolar ama gerçek para çekmek istedigim için satabilecegim site önerir misiniz? DMarket falan var ama bilmiyorum.

Arkadaşlar şaka gibi ama TF2 de garip avustralyum roketatar çıktı. Pazarda 91 dolar ama gerçek para çekmek istedigim için satabilecegim site önerir misiniz? DMarket falan var ama bilmiyorum.

Bir de arkadaşlar ben bu silahı kullanırsam leş alırsam garip oldugu için sayaçda var değeri, düşer mi?

Son düzenleme:

Bir de arkadaşlar ben bu silahı kullanırsam leş alırsam garip oldugu için sayaçda var değeri, düşer mi?
Hayırlı olsun. Öncelikle hayır değeri düşmez. Silahı takas edince otomatikmen silahdaki leşler sıfıra düşüyor zaten.

İtemi backpack.tf sitesinde keylere karşılık satıp elde ettiğiniz keyleri ByNoGame'den satıp parayı kartınıza çekebilirsiniz.

Ya da direkt itemi ByNoGame'de de satabilirsiniz ama hızlı satılmayabilir.

Hayırlı olsun. Öncelikle hayır değeri düşmez. Silahı takas edince otomatikman silahdaki leşler sıfıra düşüyor zaten.

İtemi backpack. TF sitesinde keylere karşılık satıp elde ettiğiniz keyleri ByNoGame'den satıp parayı kartınıza çekebilirsiniz.

Ya da direkt itemi ByNoGame'de de satabilirsiniz ama hızlı satılmayabilir.

Keye dönüştürüp sattım hocam 3100 TL'ye denk geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı