TF2'de Türk'lere, Allah'a, islama ve kişiye söven Rus nasıl banlatılır?

Ankaralıyım

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1050 Ti i7 7. nesil laptop
Team Fortress 2 degroot keep ısınma turunda adama trickstab attım anneme küfretti. Sonra bende ona küfrettim en sonda kişisellikten çıktı Allah'a Türklere sövmeye başladı. Bunu nasıl banlatabilirim? Değerli de bir CS hesabı var gibi Asiimov'u var. Daha komiği ülkesini sorduğumda söyleyemiyor korkak. İçimde kaldı bunu nasıl banlatabilirim garanti şekilde?

Ekran görüntüsü 2025-08-19 191700.png

Team Fortress 2 degroot keep ısınma turunda adama trickstab attım anneme küfretti. Sonra bende ona küfrettim en sonda kişisellikten çıktı Allah'a Türklere sövmeye başladı. Bunu nasıl banlatabilirim? Değerli de bir CS hesabı var gibi Asiimov'u var. Daha komiği ülkesini sorduğumda söyleyemiyor korkak. İçimde kaldı bunu nasıl banlatabilirim garanti şekilde?

Eki Görüntüle 2558824

Hocam uğraşmaya gerek yok.
“Yebanny nahui daun ebanui” yazın, adam kendi silahıyla sırtından vurulur.

Banlatamazsınız. Net söyleyim dedim, buna benzer bir olay yaşadım, videolu kanıt vesaire bir desteğin isteyebileceği her şeye sahiptim. Alacağınız tek cevap oyunun raporlama sistemini kullanabilirsiniz oluyor.
Çok içimde kaldı valla. Banlatmak isterdim.

Team Fortress 2 degroot keep ısınma turunda adama trickstab attım anneme küfretti. Sonra bende ona küfrettim en sonda kişisellikten çıktı Allah'a türklere sövmeye başladı. Bunu nasıl banlatabilirim? Değerli de bir CS hesabı var gibi Asiimov'u var. Daha komiği ülkesini sorduğumda söyleyemiyor korkak. İçimde kaldı bunu nasıl banlatabilirim garanti şekilde?

Eki Görüntüle 2558824

Şikayet etsen bile banlanmaz çok zor.

Bende sövdüm duramam ağza alınmayacak küfürler etti. İslam p*do dini dedi yanımda olsa keşke.

Dediklerinizi uygularım hocam not alayım.

Hocam tüm bunları uyguladıktan sonra ses açıp “idi nahui” diye bağırırsanız iş tamam. “Nahui” Kısmına geldiğinizde “hui” kısmını gırtlaktan söyleyin, işe yaramazsa her türlü cezaya tamamım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı