Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 10 Şubat 2024 #1 Daha bugün TF2 yükledim fakat oyuna her girdiğimde hileden dolayı oylama başlatıp beni attırıyolar, neden böyle oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
Daha bugün TF2 yükledim fakat oyuna her girdiğimde hileden dolayı oylama başlatıp beni attırıyolar, neden böyle oluyor?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 10 Şubat 2024 #2 Kel Özghür dedi: Daha bugün TF2 yükledim fakat oyuna her girdiğimde hileden dolayı oylama başlatıp beni attırıyolar, neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Ya hayatının 567 saatinin tamamını TF2 de geçirdiğin için aşırı iyi oynuyorsun o yüzden seni kickliyorlar. Ya da hile kullanıyorsun. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Daha bugün TF2 yükledim fakat oyuna her girdiğimde hileden dolayı oylama başlatıp beni attırıyolar, neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Ya hayatının 567 saatinin tamamını TF2 de geçirdiğin için aşırı iyi oynuyorsun o yüzden seni kickliyorlar. Ya da hile kullanıyorsun.
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 10 Şubat 2024 #3 Paşalıı dedi: Ya hayatının 567 saatinin tamamını TF2 de geçirdiğin için aşırı iyi oynuyorsun o yüzden seni kickliyorlar. Ya da hile kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... 2 kill zor alıyorum hocam. Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Ya hayatının 567 saatinin tamamını TF2 de geçirdiğin için aşırı iyi oynuyorsun o yüzden seni kickliyorlar. Ya da hile kullanıyorsun. Genişletmek için tıkla... 2 kill zor alıyorum hocam.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 10 Şubat 2024 #4 Kel Özghür dedi: 2 kill zor alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir steam arkadaşın sana kafayı takmış olabilir. O zaman. Yani bilemiyorum garip bir durum çünkü. Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: 2 kill zor alıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bir steam arkadaşın sana kafayı takmış olabilir. O zaman. Yani bilemiyorum garip bir durum çünkü.
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 10 Şubat 2024 #5 Paşalıı dedi: Bir Steam arkadaşın sana kafayı takmış olabilir. O zaman. Yani bilemiyorum garip bir durum çünkü. Genişletmek için tıkla... Steam'de arkadaşım da yok sürekli karakter değiştiriyorum kötü oynadığım için atıyor olabilir önüne gelen F1'e basıp beni attırıyor. Artı 0 Eksi
Paşalıı dedi: Bir Steam arkadaşın sana kafayı takmış olabilir. O zaman. Yani bilemiyorum garip bir durum çünkü. Genişletmek için tıkla... Steam'de arkadaşım da yok sürekli karakter değiştiriyorum kötü oynadığım için atıyor olabilir önüne gelen F1'e basıp beni attırıyor.
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 11 Şubat 2024 #6 Kel Özghür dedi: Steam'de arkadaşım da yok sürekli karakter değiştiriyorum kötü oynadığım için atıyor olabilir önüne gelen F1'e basıp beni attırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam adınızda kötü söz var mı ? Artı 0 Eksi
Kel Özghür dedi: Steam'de arkadaşım da yok sürekli karakter değiştiriyorum kötü oynadığım için atıyor olabilir önüne gelen F1'e basıp beni attırıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam adınızda kötü söz var mı ?
KS KS Kel Özghür Picopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 235 Çözümler 3 11 Şubat 2024 #7 Paşalıı dedi: Hocam adınızda kötü söz var mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2024 #8 2020'den beri TF2'de bot saldırısı var. Bu botlar hile kullanıyor ve sizin atılmanız için oylama başlatıyor. Artı 1 Eksi
2020'den beri TF2'de bot saldırısı var. Bu botlar hile kullanıyor ve sizin atılmanız için oylama başlatıyor.