TFF Süper Kupa 2019 Şampiyonu Galatasaray

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
TFF Süper Kupa finalinde Galatasaray, Akhisarspor'u Belhanda'nın attığı golle 1-0 mağlup etti ve 13. kupanın sahibi oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sarı Kırmızılı ekipteki 20. kupasını kaldırmanın gururunu yaşadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Falcao'nun Instagram'dan Cimbombom yorumu atması kupadan daha çok heyecanlandırdı beni.

Konu hortlanacak.
Saçmalamışsın. Neyse, güzelce cevap vereyim.

Falcao'yu senin daha "emekleme" dönemlerinde olduğu günlerde izliyordum. 2009-2014 yılları arasında yeryüzündeki aktif oynayan en iyi ilk 3 "santrafor"dan birisiydi, saf golcü tanımına uyan isimlerin en tepesinde yer alıyordu. Avrupa Ligi'nde 1 sezonda oynadığı 14 maçta attığı 17 gol ile turnuvanın rekortmeni durumunda hala. Monaco'da oynadığı sezonlarda bile 15 golden aşağı düşmüyordu. Durum da böyle olunca GS taraftarı bir "futbolsever" olarak transfer için heyecanlıydım. Oldu veya olmadı, onlar farklı konular.

Elimden geldiğince fanatiklikten uzak, saygılı bir şekilde yorumlar yapmaya çalışıyorum futbol konularında. Ama ülkemizdeki gözü fanatiklikten kör olmuş şahıslara anlayabildiği dilden cevap vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…