Virtaxx Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2021 #1 TFT oynuyordum Alt Tab atarken ekran dondu. Fişi çektim, açtığımda monitör hzmin 75 seçeneği yoktu ve tekrar TFT'ye girince 7 FPS aldığımı gördüm. Neden oluyor bu?
TFT oynuyordum Alt Tab atarken ekran dondu. Fişi çektim, açtığımda monitör hzmin 75 seçeneği yoktu ve tekrar TFT'ye girince 7 FPS aldığımı gördüm. Neden oluyor bu?
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 2 Aralık 2021 #2 Virtaxx dedi: TFT oynuyordum Alt Tab atarken ekran dondu. Fişi çektim, açtığımda monitör hzmin 75 seçeneği yoktu ve tekrar TFT'ye girince 7 FPS aldığımı gördüm. Neden oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir virüs veya sistemin bozuk dosyası olabilir mi? Format atmayı dene.
Virtaxx dedi: TFT oynuyordum Alt Tab atarken ekran dondu. Fişi çektim, açtığımda monitör hzmin 75 seçeneği yoktu ve tekrar TFT'ye girince 7 FPS aldığımı gördüm. Neden oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir virüs veya sistemin bozuk dosyası olabilir mi? Format atmayı dene.