EagleEye Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 121 3 Nisan 2023 #1 Tek bu görevim kaldı. Bu görevi en kolay şekilde nasıl yapabilirim?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 3 Nisan 2023 #2 Örneğin 7 anima squad. Maksimuma getirmen gerek özelliği.
YunusYENEROGLU Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 3 Nisan 2023 #3 3 super kahraman, malp lee gp.Vex kompu dene 1 tur.
EagleEye Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 121 3 Nisan 2023 #4 SHYAH dedi: Örneğin 7 anima squad. Maksimuma getirmen gerek özelliği. Genişletmek için tıkla... 7 Anima da altın renginde olmuyor mu özellik? YunusYENEROGLU dedi: 3 super kahraman, malp lee gp.Vex kompu dene 1 tur. Genişletmek için tıkla... 3 Super de altın rengi açıyor diye biliyorum
SHYAH dedi: Örneğin 7 anima squad. Maksimuma getirmen gerek özelliği. Genişletmek için tıkla... 7 Anima da altın renginde olmuyor mu özellik? YunusYENEROGLU dedi: 3 super kahraman, malp lee gp.Vex kompu dene 1 tur. Genişletmek için tıkla... 3 Super de altın rengi açıyor diye biliyorum
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 3 Nisan 2023 #5 EagleEye dedi: 7 Anima da altın renginde olmuyor mu özellik? 3 Super de altın rengi açıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hayır 7 anima prismatic.
EagleEye dedi: 7 Anima da altın renginde olmuyor mu özellik? 3 Super de altın rengi açıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Hayır 7 anima prismatic.
EagleEye Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 121 3 Nisan 2023 #6 SHYAH dedi: Hayır 7 anima prismatic. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, 7ye atmak için bir yöntem var mı? Şampiyonlarla 6ya kadar çıkartabiliyormuşuz. Amblem veya augment mi bulmak gerekiyor
SHYAH dedi: Hayır 7 anima prismatic. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, 7ye atmak için bir yöntem var mı? Şampiyonlarla 6ya kadar çıkartabiliyormuşuz. Amblem veya augment mi bulmak gerekiyor
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 3 Nisan 2023 #7 EagleEye dedi: Teşekkür ederim, 7ye atmak için bir yöntem var mı? Şampiyonlarla 6ya kadar çıkartabiliyormuşuz. Amblem veya augment mi bulmak gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet, amblem veya augment dışında olmuyor. Anima squaddan başka prismaticler de var 8 brawler veya 5 aegis gibi.
EagleEye dedi: Teşekkür ederim, 7ye atmak için bir yöntem var mı? Şampiyonlarla 6ya kadar çıkartabiliyormuşuz. Amblem veya augment mi bulmak gerekiyor Genişletmek için tıkla... Evet, amblem veya augment dışında olmuyor. Anima squaddan başka prismaticler de var 8 brawler veya 5 aegis gibi.
EagleEye Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 121 3 Nisan 2023 #8 SHYAH dedi: Evet, amblem veya augment dışında olmuyor. Anima squaddan başka prismaticler de var 8 brawler veya 5 aegis gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, amblem avantajından dolayı duelist ve anima yapması daha kolay sanırsam? Brawler ve aegis augmentlerden geliyor gibi anladım
SHYAH dedi: Evet, amblem veya augment dışında olmuyor. Anima squaddan başka prismaticler de var 8 brawler veya 5 aegis gibi. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, amblem avantajından dolayı duelist ve anima yapması daha kolay sanırsam? Brawler ve aegis augmentlerden geliyor gibi anladım