TFT hazine diyarında pity sistemi var mı?

Moksha

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
TFT hazine diyarında 60 atışta bir yenilenen yol var. Bu yolu tamamladığımızda yani 60'a ulaştığımızda Banner'daki ödüle kesin ulaşıyor muyuz? Bilgisi olan yardımcı olursa mutlu olurum.

Evet 59 kere denedikten sonra 60. deneme de garanti olarak skini elde ediyorsun ve ek olarak sadece tft değil yeni gelicek jinx skini için de aynı sistem kullanılacak, 80 deneme hakkı var ve 79 kere deneyip çıkartamazsan 80. denemede garanti olarak çıkıyor.

Evet 59 kere denedikten sonra 60. deneme de garanti olarak skini elde ediyorsun ve ek olarak sadece TFT değil yeni gelecek Jinx skini için de aynı sistem kullanılacak, 80 deneme hakkı var ve 79 kere deneyip çıkartamazsan 80. denemede garanti olarak çıkıyor.

Evet dediğin gibi.

İçerik çıkma ihtimali sabit bir yüzde olsa da en fazla 61 denemenin ardından yıldız içeriklerden birini kazanmanız garanti.

Çok teşekkürler cevaplar için :)

Çok teşekkürler cevaplar için :)
Dostlar size şöyle güzel bir haber vereyim bildikleriniz malesef yanlış. 60 deneme de artık garanti ödül vermiyor. Denedim 80 kutu açtım ve ödülü alamadığım için ticket attım. Artık 50 denemede garanti olarak sadece ihtişamlı madalyon atıyor. Benim çok fazla rp kaybım oldu haberiniz olsun. Oranlar neyse ona göre çıkıyor vitrin ürünleri.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-06_115012869.png
    resim_2024-12-06_115012869.png
    69,3 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Dostlar size şöyle güzel bir haber vereyim bildikleriniz malesef yanlış. 60 deneme de artık garanti ödül vermiyor. Denedim 80 kutu açtım ve ödülü alamadığım için ticket attım. Artık 50 denemede garanti olarak sadece ihtişamlı madalyon atıyor. Benim çok fazla rp kaybım oldu haberiniz olsun. Oranlar neyse ona göre çıkıyor vitrin ürünleri.
zararın için üzüldüm :/

eski riottan eser yok artık sadece kalan kullanıcıları sömürüyorlar.
hayır ucuz olsa hazine diyarı sandıkları anlayacağım lan 200 rp sandık başına gidiyo
e sandıktan çıkma ihtimali 0.3
333 ihtimalde 1 demek bu
333x200=66600rp demek
bir tane kıytırık chibi için(adamakıllı animasyonları bile yok sadece finisher +sı) 11000 lira harcamak demek
bu politikayla devam eden her şirketin iflas etmesi dileğiyle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı