Evet 59 kere denedikten sonra 60. deneme de garanti olarak skini elde ediyorsun ve ek olarak sadece TFT değil yeni gelecek Jinx skini için de aynı sistem kullanılacak, 80 deneme hakkı var ve 79 kere deneyip çıkartamazsan 80. denemede garanti olarak çıkıyor.
Evet dediğin gibi.
İçerik çıkma ihtimali sabit bir yüzde olsa da en fazla 61 denemenin ardından yıldız içeriklerden birini kazanmanız garanti.
![]()
TFT Hazine Diyarı - Kişiselleştirmede Yeni Bir Boyut
Yumurtalara veda zamanı. TFT'nin yeni ganimet sistemi Hazine Diyarı hakkında her şey burada!teamfighttactics.leagueoflegends.com
Dostlar size şöyle güzel bir haber vereyim bildikleriniz malesef yanlış. 60 deneme de artık garanti ödül vermiyor. Denedim 80 kutu açtım ve ödülü alamadığım için ticket attım. Artık 50 denemede garanti olarak sadece ihtişamlı madalyon atıyor. Benim çok fazla rp kaybım oldu haberiniz olsun. Oranlar neyse ona göre çıkıyor vitrin ürünleri.Çok teşekkürler cevaplar için![]()
zararın için üzüldüm :/Dostlar size şöyle güzel bir haber vereyim bildikleriniz malesef yanlış. 60 deneme de artık garanti ödül vermiyor. Denedim 80 kutu açtım ve ödülü alamadığım için ticket attım. Artık 50 denemede garanti olarak sadece ihtişamlı madalyon atıyor. Benim çok fazla rp kaybım oldu haberiniz olsun. Oranlar neyse ona göre çıkıyor vitrin ürünleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.