TFT LoL görev nasıl yapılır?

10 ayaz da yaptım olmadı görev buglumu acaba?

10 ayaz da yaptım olmadı görev buglumu acaba?

Ben de dün 9 peri yaptım daha öncesinde de 8 şekil değiştirici yapmıştım ya görev farklı bir anlama geliyor ya da dediğin gibi buglu olabilir. Acaba 10 kişilik bir komp mu kurmak gerekiyor? Ayaz'ın sınırı da peri gibi 9'da bitiyor geriye 10 tekinsiz veya 10 geçit kasmak kalıyor onu başarabilen var mı spatula bulamıyorum asla

Su görevi yapmak için kaç oyun oynadım olmuyor 9 ayaz 9 peri 8 cadi 8 şekil değiştirici yaptım geriye geçit ile tekinsiz kaldı 10 olması gerekiyor sanirim. Spatula dusmuyor ya tekinsiz çok zor.
Arkadaşlar çözüldü geçmiş olsun sonunda 10 geçit yaptım görev tamamlandı yani büyük ihtimalle 10 tekinsiz yaparsanız da görevi tamamlamış olursunuz ama geçit öneririm çünkü tekinsizde 3 amblem bulmanız gerekiyor geçitte 2 amblem olmasına rağmen haftalardır uğraşıyorum ve daha yeni yapabildim )))

Ben de aynı şekilde yaptım oldu 10 geçit en kolayı.

Arkadaşlar oynadığınızın comp'a uygun prizmatik kart almanız lazım . Atıyorum Alaz gidiyosun ya kartlar içinde alaz şampiyonları 2 kat fazla vuruyo (salladım burayı ) ona uygun prizmatik kart alman lazım

Herhangi bir özelliğini son seviyeye getirmen gerekiyor oyun içerisinde örneğin ayazın son seviye özelliği tahta da 10 kişi istiyorsa 10 ayaz koyman gerekiyor tahtaya.
ayaz 9 olmuyor hocam bazı özellikler fulleyince renkli oluyor fakat bende daha yapamadım

hocam hangi modda yaptınız ? hiper yenilemede olur mu

Herhangi bir özelliğini son seviyeye getirmen gerekiyor oyun içerisinde örneğin ayazın son seviye özelliği tahta da 10 kişi istiyorsa 10 ayaz koyman gerekiyor tahtaya.

Dostum az önce 8müdafi koydum ama hala olmadı görev.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…