Deniz Gemici Hectopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 502 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #1 Arkadaşlar oyun ile bir sorun olduğunu biliyorum ayarlarda da FPS ayarlama gibi bir seçenek yok ne yapıp 60 FPS'de oynarım. Telefon modeli: Xiaomi Redmi Note 7.
Arkadaşlar oyun ile bir sorun olduğunu biliyorum ayarlarda da FPS ayarlama gibi bir seçenek yok ne yapıp 60 FPS'de oynarım. Telefon modeli: Xiaomi Redmi Note 7.
KazeSshini Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2015 Mesajlar 1.563 Çözümler 5 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #2 Maalesef yapılmıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 11 Ağustos 2020 #3 Zaten telefondan ayırt etmeniz zor gerek yok bence. Artı 0 Eksi
EmreCaldag Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 9 29 Ocak 2021 #4 Bende bu konunun cevabini bu videoda buldum. Denedim çalışıyor. Belki birinin isine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bende bu konunun cevabini bu videoda buldum. Denedim çalışıyor. Belki birinin isine yarar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et