aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mart 2020 #1 TFT Mobile'de 30 FPS alıyorum. Nasıl 60 alabilirim, yardım eder misiniz? Yani 30 FPS'de oynarım ama 60 olsa daha iyi olurdu.
TFT Mobile'de 30 FPS alıyorum. Nasıl 60 alabilirim, yardım eder misiniz? Yani 30 FPS'de oynarım ama 60 olsa daha iyi olurdu.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 28 Mart 2020 #2 Telefon modeliniz nedir?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mart 2020 #3 Lyrax52 dedi: Telefon modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Xiaomi Mi 9T
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 29 Mart 2020 #4 Ekmekarasıhelva dedi: Xiaomi Mi 9T Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufunu kapatın. Varsa oyun moduna alın. Varsa ayarlardan FPS sabitlemeyi kapatın
Ekmekarasıhelva dedi: Xiaomi Mi 9T Genişletmek için tıkla... Güç tasarrufunu kapatın. Varsa oyun moduna alın. Varsa ayarlardan FPS sabitlemeyi kapatın
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 29 Mart 2020 #5 Roux dedi: Güç tasarrufunu kapatın. Varsa oyun moduna alın. Varsa ayarlardan FPS sabitlemeyi kapatın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Güç tasarrufunu kapattım ve denedim ama hala 30 FPS. Oyunun kendi ayarlarında da HFR modu falan göremedim. (Game turbo açık) Son düzenleme: 29 Mart 2020
Roux dedi: Güç tasarrufunu kapatın. Varsa oyun moduna alın. Varsa ayarlardan FPS sabitlemeyi kapatın Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Güç tasarrufunu kapattım ve denedim ama hala 30 FPS. Oyunun kendi ayarlarında da HFR modu falan göremedim. (Game turbo açık)
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #6 Hocam genel olarak herkeste var bu sorun. Telefonla alakalı değil, oyunla alakalı bir durum. Yakında düzeltmeye giderler merak etme Eminim canavar kesme aşamalarında veya item düşerken kasma yaşıyorsundur.
Hocam genel olarak herkeste var bu sorun. Telefonla alakalı değil, oyunla alakalı bir durum. Yakında düzeltmeye giderler merak etme Eminim canavar kesme aşamalarında veya item düşerken kasma yaşıyorsundur.
R RaxS Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #7 Fl3x dedi: TFT Mobile'de 30 FPS alıyorum. Nasıl 60 alabilirim, yardım eder misiniz? Yani 30 FPS'de oynarım ama 60 olsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Buna bakabilirsin benim telefonumda oldu. ( Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )
Fl3x dedi: TFT Mobile'de 30 FPS alıyorum. Nasıl 60 alabilirim, yardım eder misiniz? Yani 30 FPS'de oynarım ama 60 olsa daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Buna bakabilirsin benim telefonumda oldu. ( Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )