Blorse Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 280 22 Ocak 2021 #1 TFT'de Pass + Lunar Arena Bundle'ını aldım. Şimdi ben bu arenaya sahip mi olmuş oluyorum yani Pass süresi dolsa bile kullanabilecek miyim yoksa o Arena Pass ile beraber kaybolacak mı, Pass'ın süresi dolunca?
TFT'de Pass + Lunar Arena Bundle'ını aldım. Şimdi ben bu arenaya sahip mi olmuş oluyorum yani Pass süresi dolsa bile kullanabilecek miyim yoksa o Arena Pass ile beraber kaybolacak mı, Pass'ın süresi dolunca?
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ocak 2021 #2 O kalır sonsuza dek. Ama Pass'deki ödülleri Pass bitince alamazsın. Yani o arena kalır.
Blorse Decapat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 280 22 Ocak 2021 #3 Onlari Level'leri gectikce aliyorum onda sıkıntı olacagını aanmiyorum. Magazaya girdigimde lunar arenasi tekli fiyati gorununce bundlesiz supheye dustum acaba sureli mi diye.
Onlari Level'leri gectikce aliyorum onda sıkıntı olacagını aanmiyorum. Magazaya girdigimde lunar arenasi tekli fiyati gorununce bundlesiz supheye dustum acaba sureli mi diye.
SayonaraV Centipat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 Blorse dedi: Onlari Level'leri gectikce aliyorum onda sıkıntı olacagını aanmiyorum. Magazaya girdigimde lunar arenasi tekli fiyati gorununce bundlesiz supheye dustum acaba sureli mi diye. Genişletmek için tıkla... Geç olmuş biraz ama yazayım. Eğer arena şu an sende varsa ve kullanabiliyorsan gitmez elinden daha, merak etme.
Blorse dedi: Onlari Level'leri gectikce aliyorum onda sıkıntı olacagını aanmiyorum. Magazaya girdigimde lunar arenasi tekli fiyati gorununce bundlesiz supheye dustum acaba sureli mi diye. Genişletmek için tıkla... Geç olmuş biraz ama yazayım. Eğer arena şu an sende varsa ve kullanabiliyorsan gitmez elinden daha, merak etme.