Arkadaşlar merhaba bugün Sniper Elite 3 için TR yama ararken tg yama diye bir site karşıma çıktı exe dosyası indi çalıştırmadan vt ile tarama yatım 3 tane zararlı buldu ama sizde bir bakarsanız iyi olur.
Arkadaşlar merhaba bugün Sniper Elite 3 için TR yama ararken tg yama diye bir site karşıma çıktı exe dosyası indi çalıştırmadan vt ile tarama yatım 3 tane zararlı buldu ama sizde bir bakarsanız iyi olur.
Hocam ben önceden kullandığımda sorun çıkarmamıştı, Deus Ex Human Revolution oyunu için indirmiştim. VT ile sonuçlara göre pekte virüs gibi görünmüyor zaten, net bir virüs olsa kaspersky gibi yazılımlar tespit ederdi.
DC sunucuları da var. Fakat bilfiğim kadarıyla yamalarını bir program üzerinden indiriyorsunuz. SS atarım biraz sonra. VT'ye ne atarsanız atın illaki 2 3 virüs buluyor. Temiz programlarda bile.
DC sunucuları da var. Fakat bilfiğim kadarıyla yamalarını bir program üzerinden indiriyorsunuz. SS atarım biraz sonra. Vt'ye ne atarsanız atın illaki 2 3 virüs buluyor. Temiz programlarda bile.