Tg yama güvenilir mi?

METANİC

Kilopat
Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba bugün Sniper Elite 3 için TR yama ararken tg yama diye bir site karşıma çıktı exe dosyası indi çalıştırmadan vt ile tarama yatım 3 tane zararlı buldu ama sizde bir bakarsanız iyi olur.

Bence indirmeyin.

SecureAgeApex False-Pozitive onu biliyorum ama diğeri hakkında bilgim yok.

İndirmeni hiç tavsiye etmem. Ben Türkçe yamalara fazla güvenmiyorum. İndirirsem de bilindik yerlerden indiriyorum.

TG Yama güvenilir bir gruptur. Kendilerinden 2 3 defa Titanfall 2 yaması indirdim ve bir sıkıntı çıkmadı.

Hocam ben önceden kullandığımda sorun çıkarmamıştı, Deus Ex Human Revolution oyunu için indirmiştim. VT ile sonuçlara göre pekte virüs gibi görünmüyor zaten, net bir virüs olsa kaspersky gibi yazılımlar tespit ederdi.

DC sunucuları da var. Fakat bilfiğim kadarıyla yamalarını bir program üzerinden indiriyorsunuz. SS atarım biraz sonra. VT'ye ne atarsanız atın illaki 2 3 virüs buluyor. Temiz programlarda bile.

DC sunucuları da var. Fakat bilfiğim kadarıyla yamalarını bir program üzerinden indiriyorsunuz. SS atarım biraz sonra. Vt'ye ne atarsanız atın illaki 2 3 virüs buluyor. Temiz programlarda bile.

Evet o program zaten bu.

Ben birçok yamasını kullandım herhangi bir sorun çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…