TG5120 termal macun iyi mi?

friidi boy

Decapat
Daha fazla  
Bu termal macundan aldım. Arkadaşımın kasasında işlemci değiştirdik ve onun sıcaklık değerleri iyi. ASUS laptopta da değiştireyim mi sizce? 1,5 sene önce almıştım. Maksimum 76 derece (ekran kartında) gördüm. Forumda hep kötü demişler, ben fazla araştırmadan almıştım.

Şu an bir vidayı sökemedim, bu da bunu yazmamda bir etken. Gecenin bu saatinde aktif kullanıcılar varsa iyi olur 😅. Bilgilendirme bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk açılışta fan sesi çok geldi kulaklık takılı kullanırım hep normalde ondan mı bilmiyorum sonradan düştü fan hızı şimdi Forza 4 de sıcaklık denemiştim en son hem işlemci hem ekran kartı yüksek ayarlarda 72 derecelerde seyretmişti 15 dk oynayıp yazmaya devam edeceğim hepsini birlikte atacağım şu anda ikisi de 62 derecelerde yeni açtığım için olduğunu düşünüyorum bir 20 dk oynadım ve CPU da GPU da 68 derecenin üstüne cıkmadi şimdilik anlık 67ye çıkıp geri 65'e düşüyor sürekli GPU, CPU 66-67 de hep şahsen şu an da çok mutlu oldum bir yerimde patlamasından korkuyordum eminim diğer markalar daha iyi performans veriyordur ben acemiyim ilk çünkü ama öncekinden kötü olmasından korkuyordum sıcaklığın beni şimdilik üzmedi çünkü öncekinden kötü değil en azından macun yenilemiş oldum 1,5 sene oldu alalı bayağı sertleşmiş macun(evet garanti devam ediyordu bozmuş oldum sövmeyin) teşekkür ederim bir bakıma destek olduğun için😅bu arada çok gereksiz bir bilgi ama ben bir yerimde patlamadığı için çok mutluyum şimdilik çünkü forumda cidden gömmüşlerdi bu macunu.

edcd3135-68c7-497b-b783-3631e0919e73.jpeg

Yanlışlıkla konuyu önce çıkar dedim umarım fazla bişi olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı