oyunsuzT Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 48 17 Şubat 2023 #1 Android ile beraber Windows 7 kullanmak istiyordum ama kurarken sorun çıktı ve bende Android'i sildim ama şimdi tgrub 15 hatası alıyorum ve laptop açılmıyor bunun için bir ISO falan var mı?
Android ile beraber Windows 7 kullanmak istiyordum ama kurarken sorun çıktı ve bende Android'i sildim ama şimdi tgrub 15 hatası alıyorum ve laptop açılmıyor bunun için bir ISO falan var mı?
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #2 Windows kurulum USB'si gerekli. Bootrec /fixmbr ile çözülüyor.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #4 oyunsuzT dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'su yazdırabilecek extra bilgisayar varsa, USB belleğe herhangi bir Windows kurulum ISO'su yazdırman gerekiyor öncelikle. Edit: Yoksa internetten laptopbun boot Manager tuşunu öğrenin oradan GRUB yerine Windows boot Manager'i seçmeyi deneyebilirsin.
oyunsuzT dedi: Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows ISO'su yazdırabilecek extra bilgisayar varsa, USB belleğe herhangi bir Windows kurulum ISO'su yazdırman gerekiyor öncelikle. Edit: Yoksa internetten laptopbun boot Manager tuşunu öğrenin oradan GRUB yerine Windows boot Manager'i seçmeyi deneyebilirsin.
oyunsuzT Decapat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 48 17 Şubat 2023 #5 Evet var Windows 7'nin ISO dosyasını bulamadım ama. ISO'yu nrede bulabilirim acaba ve nasıl kurarım? yardım et lütfen çareszim Son düzenleme: 17 Şubat 2023
Evet var Windows 7'nin ISO dosyasını bulamadım ama. ISO'yu nrede bulabilirim acaba ve nasıl kurarım? yardım et lütfen çareszim