TGYama güvenilir mi?

Epil

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, az önce Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands'ı satın aldım ve oyun maalesef ki Türkçe dil desteğine sahip değil, gidip Türkçe yaması var mı diye baktım ve güncel olarak şu an parayla satılan bir yama haricinde yama yok gibi görünüyor, yamayı satın almakta sorun yok lakin kredi kartı bilgilerimi falan gireceğim için satın alıp almamakta tereddüt ediyorum. Bu siteden alışveriş yapan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim, güvenilir bir siteyse yamayı alacağım yoksa oyunu iade etmek zorunda kalacağım, teşekkürler.

Merhabalar, az önce Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands'ı satın aldım ve oyun maalesef ki Türkçe dil desteğine sahip değil, gidip Türkçe yaması var mı diye baktım ve güncel olarak şuan parayla satılan bir yama haricinde yama yok gibi görünüyor, yamayı satın almakta sorun yok lakin kredi kartı bilgilerimi falan gireceğim için satın alıp almamakta tereddüt ediyorum. Bu siteden alışveriş yapan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim, güvenilir bir siteyse yamayı alacağım yoksa oyunu iade etmek zorunda kalacağım, teşekkürler.

Site linki:

Tekrardan merhaba, şuan satın aldım ve parayı çekti shopier üzerinden, emin olmak için tekrardan sormak istiyorum, siz satın aldığınızda da mı böyleydi acaba?
Kusura bakmayın aktif değildim mesajı yazdıktan sonra, göremedim. Ben satın almadım hiçbir zaman, bilmiyorum o yüzden. TGYama
eskiden yamaları ücretsiz veriyordu sonra ücretli şekilde satmaya başladılar. Güvenilirdir sıkıntı olmaz ama satın almadığım için o konuda bir bilgim yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı