G Gaming TV Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #1 Arkadaşlar hangisi daha güvenli? Arada kaldım da.
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 24 Eylül 2022 #2 Hiçbir hile yazılımına güvenilir diyemeyiz. TH3keni deneme fırsatım oldu, gayet kullanışlıydı ancak sistem dosyalarını değiştirdiğini fark ettim, fluxus hakkında bir bilgim yok ancak en iyisi hile kullanmamak.
Hiçbir hile yazılımına güvenilir diyemeyiz. TH3keni deneme fırsatım oldu, gayet kullanışlıydı ancak sistem dosyalarını değiştirdiğini fark ettim, fluxus hakkında bir bilgim yok ancak en iyisi hile kullanmamak.
RoxyRekt Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 411 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #3 Herhangi bir hileye tamamen güvenilir diyemezsin hileyi kullanıyorsan riskini alacaksın. Bence fluxus ama hileyi kullanmamanızı tavsiye ediyorum.
Herhangi bir hileye tamamen güvenilir diyemezsin hileyi kullanıyorsan riskini alacaksın. Bence fluxus ama hileyi kullanmamanızı tavsiye ediyorum.