Çözüldü TH66 Pro klavye tutukluk yapıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
TH66 Pro klavyemin dongle ı ile arasında bir metre var. Valorant vs oynarken a-D-s tuşları tutukluk yapıyor ve ben basmasam bile karakter hareket ediyor. Bazende bastığım tuşları algılamıyor. Bunun çözümü var mı?

Sadece asd tuşlarında olmuyor bu arada. Diğer tuşlardada oluyor bazen.

Çözüm
Alıcıyı daha yakına koyman mümkün m

Alıcının yerini değiştirdim. Şu anda aralarından 5 cm falan var ama sorun devam ediyor.

Hocam internetten baktığım göre red switchlerde yaşanan bir durummuş sanırım bu. Acaba swichleri daha kaliteli bir şeylerlemi değişsem?

Hocam sorunum çözüldü. Dongleı çıkarıp kablo ile kullanmaya başlayınca sorun düzeldi.
Alıcıyı daha yakına koyman mümkün m

Alıcının yerini değiştirdim. Şu anda aralarından 5 cm falan var ama sorun devam ediyor.

Hocam internetten baktığım göre red switchlerde yaşanan bir durummuş sanırım bu. Acaba swichleri daha kaliteli bir şeylerlemi değişsem?

Hocam sorunum çözüldü. Dongleı çıkarıp kablo ile kullanmaya başlayınca sorun düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…