Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #11 Ömer Emin dedi: Süper komik, çok gülmek, ben gülmek ölmek resmini atacağınızı biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman ben şunu atayım: YouTube'de gördüm hoşuma gitti bu resim.
Ömer Emin dedi: Süper komik, çok gülmek, ben gülmek ölmek resmini atacağınızı biliyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman ben şunu atayım: YouTube'de gördüm hoşuma gitti bu resim.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 31 Mart 2021 #12 Ömer Emin dedi: GNU/Linux'ta mavi ekra hataları oluşmaya başlarken Windows'ta hiç mavi ekran sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Onun adı mavi ekran değil Kernel Panic. Hayatımda hiç Kernel Panic ile karşılaşmadım. Sürprizbozan Başlıkta kocaman [THA] yazmasaydı bunları söylerdim.
Ömer Emin dedi: GNU/Linux'ta mavi ekra hataları oluşmaya başlarken Windows'ta hiç mavi ekran sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Onun adı mavi ekran değil Kernel Panic. Hayatımda hiç Kernel Panic ile karşılaşmadım. Sürprizbozan Başlıkta kocaman [THA] yazmasaydı bunları söylerdim.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #13 afacanc38 dedi: Onun adı mavi ekran değil Kernel Panic. Hayatımda hiç Kernel Panic ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum mavi ekran olmadığını isminin.
afacanc38 dedi: Onun adı mavi ekran değil Kernel Panic. Hayatımda hiç Kernel Panic ile karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Biliyorum mavi ekran olmadığını isminin.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 31 Mart 2021 #14 Ali998 dedi: Nasıl mavi ekran yenildiğini bilmiyorum. Hayatımda bir kez bile yemedim, umarım da yemem. Genişletmek için tıkla... Silindi.
Ali998 dedi: Nasıl mavi ekran yenildiğini bilmiyorum. Hayatımda bir kez bile yemedim, umarım da yemem. Genişletmek için tıkla... Silindi.
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #15 YFK dedi: Silindi. Genişletmek için tıkla... Komutu Google'a yazdım bir şey olur mu? Silindi yazıyo şu anda. Bir tane komut yazıyodu ama şu anda silindi yazıyo.
YFK dedi: Silindi. Genişletmek için tıkla... Komutu Google'a yazdım bir şey olur mu? Silindi yazıyo şu anda. Bir tane komut yazıyodu ama şu anda silindi yazıyo.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 31 Mart 2021 #16 Ömer Emin dedi: Komutu Google'a yazdım bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Ancak komut istemine yazarsan sabit diskin çöker. Ve bir daha açılmaz.
Ömer Emin dedi: Komutu Google'a yazdım bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz. Ancak komut istemine yazarsan sabit diskin çöker. Ve bir daha açılmaz.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 31 Mart 2021 #17 Ömer Emin dedi: Biliyorum mavi ekran olmadığını isminin. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: Sürprizbozan Başlıkta kocaman [THA] yazmasaydı bunları söylerdim. Genişletmek için tıkla...
Ömer Emin dedi: Biliyorum mavi ekran olmadığını isminin. Genişletmek için tıkla... afacanc38 dedi: Sürprizbozan Başlıkta kocaman [THA] yazmasaydı bunları söylerdim. Genişletmek için tıkla...
Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #18 Sürprizbozanı sonradan ekledin. Yanlış kişiye alıntı yapmışım.
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 31 Mart 2021 #19 Ömer Emin dedi: Sürprizbozanı sonradan ekledin. Genişletmek için tıkla... Evet. Öyle yaptım.