The 100 bitti

Makaleler
13
Daha fazla  
Daha iyi bir final sezonu bekliyordum şahsen. 6. sezonu hiç beğenmemiştim, 7. sezon bir önceki sezona göre iyi olsa da eski sezonlara göre iyi değildi. İzleyicilerin daha iyi bir sezonu hak ettiğini düşünüyorum.
Bellamy'nin Clarke tarafından öldürülmesi de benim açımdan hoş olmadı. Kötü bir senaryo yazmışlar maalesef. Son sezonda izleyiciler Bellamy-Clarke aşkı bekliyordu, aşk olmadığı gibi Clark, Bellamy'i öldürdü. Bellamy finalde haklı da çıktı. Raven ve Octavia sayesinde final sayesinde kurtuldular. Raven ve Octavia çok iyi karakterlerdi, bence Murphy'nin de hakkı yendi, aralarında en delikanlısı Murphy idi. Sizin 7. sezon hakkında görüşleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
7. Sezon bence çok iyi başladı, güzel götürüyorlardı. 9. Bölümden itibaren sevgili Jason'un saçmaladığını düşünüyorum. Son bölümde de yaptıklarının bedeli olarak ben olsaydım Clarke'ı yanlız bırakırım, niye döndüler anlamadım. Çok tatmin edici olurdu onu yalnız bırakmak. Son olarak dönmediği için Madi'ye aferin.

Son düzenleme:
Zaten Lexa'dan sonra sarmayan diziye Octavia ve Raven için devam etmiştim. Son bölümlerini zorlanarak bitirdim. Biraz daha kaliteli bir final beklerdim. Son olarak tüm insanlığı bir kişi üzerinden yargılamak falan. Senaristler cidden kötü iş çıkarmış. Kanser olmamak elde değil.

Açıkçası izlemedim ve yazınızı okumadım. (spoiler var büyük ihtimalle) İzlemeye gerçekten değer bir dizi mi?
5. sezona kadar izlenmeye değer bir dizi kesinlikle. 6. ve 7. sezonları diğer sezonlar kadar ilgi çekici değil. 5 sezon izleyip son 2 sezon izlememek olmaz.
Clarke'ı yanlız bırakırım, niye döndüler anlamadım.
Dönmesi bence iyiydi, kötü sonları sevmem. Sonuç olarak Clarke hata yapsa da sevdikleri için ölmeyi bile gözen alan korkusuz biriydi. Sevdikleri için çok mücadele etti.

5. sezona kadar izlenmeye değer bir dizi kesinlikle. 6. ve 7. sezonları diğer sezonlar kadar ilgi çekici değil. 5 sezon izleyip son 2 sezon izlememek olmaz.
Teşekkür ederim.
Bilmem gereken başka bir şey var mı? Konusu tam olarak açıklamasında yazdığı gibi mi? Ek bir şey varsa söyleyebilir misiniz?

6.sezonu izlemiştim 7.sezonun bitmesini bekliyordu bitti. Artık izleme vakti bakalım nasıl. 6.sezon çok ağır ilerledi umarım bu öyle değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…