Lauxen_61 Femtopat Katılım 14 Haziran 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 The Alters'ı almak istiyorum ama bir de Deluxe Upgrade var. Almaya değer mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Ç Çilekli Puding Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 174 Çözümler 3 15 Haziran 2025 #2 Bence degmez hocam oyun zaten gamepass'de biraz daha bekleyin güzel indirime girince standartını alırsınız. Hatırladıgım kadarıyla 1 tane skin ve yeni hayat ekliyordu.
Bence degmez hocam oyun zaten gamepass'de biraz daha bekleyin güzel indirime girince standartını alırsınız. Hatırladıgım kadarıyla 1 tane skin ve yeni hayat ekliyordu.
M Meehumcj Decapat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Lauxen_61 dedi: The Alters'ı almak istiyorum ama bir de Deluxe Upgrade var. Almaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... İlerde dlc geleceğini söylemişler. Çok beğendiyseniz denenebilir gibi
Lauxen_61 dedi: The Alters'ı almak istiyorum ama bir de Deluxe Upgrade var. Almaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... İlerde dlc geleceğini söylemişler. Çok beğendiyseniz denenebilir gibi