The Alters Metacritic puanı yayınlandı

Makaleler
2
Daha fazla  
Hem PC hem de PS5 platformunda puanı 86. PS5 için 13 inceleme var şu anlık 1-2 puan oynayabilir belki sonradan.

1749737752171.png

İlgimi çeken bir oyundu, fırsat bulursam oynamayı düşünüyorum. Puanı da kötü değil. Oynayanlardan bazı kişiler oyunun kendine özgü şeyler barındırdığını söylüyorlar.

Hem PC hem de PS5 platformunda puanı 86. PS5 için 13 inceleme var şu anlık 1-2 puan oynayabilir belki sonradan.

Eki Görüntüle 2510702

İlgimi çeken bir oyundu, fırsat bulursam oynamayı düşünüyorum. Puanı da kötü değil. Oynayanlardan bazı kişiler oyunun kendine özgü şeyler barındırdığını söylüyorlar.

11 bit studios umarım Frostpunk 2'deki gibi bu oyunuda batırmaz .

Bunlar critic yorumlari, cok dikkat etmemek lazim bunlara, hepsi parali calisan sonucta, cogu oyunu satin bile almiyor. User reviewslari beklemeyip yorumlamak en dogrusu.
Önemli olan editör incelemeleri yani Metascore hocam, kullanıcı yorumları daha beter en ufak bir şeyden 0 veya 10 verebiliyorlar örnek Last of Us Part 2 Metascore ve user puan farkına bakabilirsiniz ne kadar yanıltıcı olduğuyla alakalı.

Önemli olan editör incelemeleri yani metascore hocam, kullanıcı yorumları daha beter en ufak bir şeyden 0 veya 10 verebiliyorlar örnek Last of Us part 2 metascore ve user puan farkına bakabilirsiniz ne kadar yanıltıcı olduğuyla alakalı.

Oyle, paranin hakkini isteyeceksin. Editor kim ki ? Ama obur tarafta oyuncu cebindeki son parayi belki veriyor, indirim bekliyor almak icin, aksam isten donuyor son kalan enerjisi ile oynuyor, sosyal hayatindan feda ediyor oynuyor. Ben olsam editor kismini adam yerine koymazdim, muhim olan oyuncudur. B*ktan oyun cikartirsin, editore 2 sirinlik yaparsin 3 kurus fazla ateslersin seni kral yapar, ama b*ktan oyunu koy bakalim cebinden tam para veren oyuncunun onune...

Oyle, paranin hakkini isteyeceksin. Editor kim ki ? Ama obur tarafta oyuncu cebindeki son parayi belki veriyor, indirim bekliyor almak icin, aksam isten donuyor son kalan enerjisi ile oynuyor, sosyal hayatindan feda ediyor oynuyor. Ben olsam editor kismini adam yerine koymazdim, muhim olan oyuncudur. B*ktan oyun cikartirsin, editore 2 sirinlik yaparsin 3 kurus fazla ateslersin seni kral yapar, ama b*ktan oyunu koy bakalim cebinden tam para veren oyuncunun onune...
Evet orası öyle bu yüzden son kullanıcı daha acımasız davranabiliyor puanlarken, özellikle optimizasyonla alakalı bir sıkıntı varsa para verdiği bir ürünün bozuk çıkması herkesi sinir eder.

Genel olarak erken oynayan küçük youtuberlar falan da beğenmiş oyunu yanlış bir Metacritic puanı değildir bence. Yine de tam yorumlar çıkınca daha net belli olur ama iyi oyun olmuş gibi duruyor genel olarak. 11 bit zaten kolay kolay kötü oyun yapmıyor hele ki distopik bir teması varsa daha da iyi kurtarıyorlar.

Evet orası öyle bu yüzden son kullanıcı daha acımasız davranabiliyor puanlarken, özellikle optimizasyonla alakalı bir sıkıntı varsa para verdiği bir ürünün bozuk çıkması herkesi sinir eder.

Bozuk cikartmayacaksin o zaman. Benden para giderken bakiyor mu paraya optimize mi degil mi diye? Tam parayi cart diye cekiyor, o zaman ona gore hizmeti vereceksin, gerisi benim problemim degil, veririm 1 puani hadi koyune.

Bağımsız olan bir stüdyoya da ''incelemeyi para ile yaptırmışlar'' yazacak kadar sektörden uzak olmak komik bir bakış açısı olmalı. Son yıllarda balon olan para tuzağı AAA yapımların yerine bağımsız yapımlar ile daha fazla içli dışlı olan bir kişi olarak bu yıl daha ilk 6 ayında bağımsız yapımların farkı sırtlayıp götürdüğü bir yıl oldu. Puan kesinlikle şaşırtıcı değil.

Kullanıcı yorumları daha doğru olacaktır diye düşünüyorum ve kötü oyun da olsa kötü oyunlar da deneyimlenmeli ki iyi oyunların kıymeti, böylelikle rahat anlaşılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı