Çözüldü The Amazing Spider-Man 1 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TSNG357

Picopat
Daha fazla  
Merhaba geçen günlerde artık bulunamayan The Amazing Spider-Man 1'i indirdim ne yapmam gerektiğini fazla bilmiyorum fakat 7 ZIP ile ZIP dosyasını klasöre çevirdim, bundan sonra ne yapmam gerekiyor? Setup'a tıklasam normal bir şekilde oyun çalışacak mı?

Çözüm
Hocam çok teşekkür ederim.
Hocam şimdi...

Setup dosyası burada:

Skidrow adlı dosyada ise Crack dosyaları bulunuyor:

İndirdiğim anda bende fark ettim, bilgisayar bu dosyaları durmadan silmeye çalışıyor.

Bize en çok lazım olanlar "Steam" diye geçenler ve "Game" olan.

Oyunu normalce kuruyoruz zaten, sizde biliyorsunuz. Bir esprisi yok.

Crack'siz açınca sizdeki hata oluyor:

Şimdi Crack yapalım.

Oyunun dosyalarını açıp, Crack ile değiştiriyoruz:

Değiştiler:

Ama Windows defender sildi:

oradan izin verin, eğer yok olduysa "koruma geçmişi" kısmından bulun ve geri yükleyin:

Hepsi geri döndü:

ve Game.Exe'ye basıyoruz, Launcher ilede grafikleri ayarlayabilirsiniz. Ve....

Tada:
Normalde sitesinde 7 GB gösteriyor fakat indirdiğimde böyle çıktı acaba setupu çalıştırıncamı kurulum başlayacak diye düşünüyorum.

Oyunun 85MB olması pek normal değil, normalde 7GB civarı olması lazım. Bence gidin buradan indirin: The Amazing Spider Man 1 İndir – Full + DLC | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk

O siteden daha önce indirmeye çalıştım fakat beceremedim yardım edebilirseniz belki denerim. Teşekkürler.

Normalde sitesinde 7 GB gösteriyor fakat indirdiğimde böyle çıktı acaba setupu çalıştırıncamı kurulum başlayacak diye düşünüyorum.
Normalde diğer DATA dosyalarıda olmalıki insin, yoksa Setup açıp inme teorisi bana riskli geldi. Şahsen yapmazdım, belki exe'yi ayıklayıp içine bakarsınız.

O siteden daha önce indirmeye çalıştım fakat beceremedim yardım edebilirseniz belki denerim. Teşekkürler.
1 setup ve 3-4 tane DATA dosyası oluyor. Setup'ı açıp, indirmek istediğiniz klasöre seçip kurmanız lazım sadece.

Sitenin kendi rehberide var:

Çok teşekkür ederim minnettarım birazdan deneyeceğim.

Direkt indire bastığımda McAfee uyarı veriyor, yine de ziyaret et diyeyim mi sizce?

Merhaba dosya indi fakat steamunloceddan indirdiğimin aynısı yine sadece setup var.

Son düzenleme:
Nasıl hocam?
Normalde bu şekilde olması lazım:

McAfee sildimi acaba? İndirirken birkaç GB indirdiniz değil mi?

Direkt indir tuşuna bastım ve RAR dosyasını indirdi sadece başka bir yere mi basmam gerekiyordu.
Hocam sanırım sizde site koruması yok ve virüslü sitelere yönlendiriyor.

Şu alttaki üçlüden birini kullanmanız gerekiyordu:

Alın size drive linki: Google Drive - Virus scan warning
TASM yazan ve 7GB olan dosya, başka dosya yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…