sokratesla0 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 190 Çözümler 3 30 Ağustos 2021 #1 The Amazing Spider-Man Türkçe yama var mı varsa nereden bulabilirim?
C Can0p Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 166 Çözümler 1 30 Ağustos 2021 #2 sokratesla0 dedi: The Amazing Spider-Man Türkçe yama var mı varsa nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla ilgili değil ama oyunu nereden indirdiniz bende oynamak istiyorum ana Steam'de yok.
sokratesla0 dedi: The Amazing Spider-Man Türkçe yama var mı varsa nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla ilgili değil ama oyunu nereden indirdiniz bende oynamak istiyorum ana Steam'de yok.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2021 #3 Can0p dedi: Hocam konuyla ilgili değil ama oyunu nereden indirdiniz bende oynamak istiyorum ana Steam'de yok. Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirebilirsiniz oyun satın alınmıyor.
Can0p dedi: Hocam konuyla ilgili değil ama oyunu nereden indirdiniz bende oynamak istiyorum ana Steam'de yok. Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirebilirsiniz oyun satın alınmıyor.
İkilemdekikişi Attopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 63 Çözümler 2 30 Ağustos 2021 #4 Alıntı olarak paylaşıyorum, böyle bir problemden dolayı yapamamışlar sanırım. "pkz dosya formatı ters bir format yapamadık."
Alıntı olarak paylaşıyorum, böyle bir problemden dolayı yapamamışlar sanırım. "pkz dosya formatı ters bir format yapamadık."