denizanazor Decapat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #11 IDaRKLoRD dedi: Size Steam ürün anahtarı iletiliyor. Onu Steam'de kullanıyorsunuz ve oyun kütüphanenize ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam orada key kalmamış sanırım bildiğiniz başka site varsa link atabilir misiniz?
IDaRKLoRD dedi: Size Steam ürün anahtarı iletiliyor. Onu Steam'de kullanıyorsunuz ve oyun kütüphanenize ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam orada key kalmamış sanırım bildiğiniz başka site varsa link atabilir misiniz?
E Edith.QDF Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #12 H.R dedi: Galiba sadece korsan alınabiliyor. Durmaplayde satın al tuşunu göremedim. Bende diyorum neden mağaza sayfası gözükmüyor. Eki Görüntüle 1257235 Genişletmek için tıkla... bu steam hesabını kaça satarsın kanka
H.R dedi: Galiba sadece korsan alınabiliyor. Durmaplayde satın al tuşunu göremedim. Bende diyorum neden mağaza sayfası gözükmüyor. Eki Görüntüle 1257235 Genişletmek için tıkla... bu steam hesabını kaça satarsın kanka