Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 13 Mayıs 2020 #1 Merhaba The Amazing Spider-Man 2 her yerde Türkçe yama aradım fakat bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
Merhaba The Amazing Spider-Man 2 her yerde Türkçe yama aradım fakat bulamadım bilen varsa yazabilir mi?
ErselCan Centipat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 32 Çözümler 1 13 Mayıs 2020 #2 Malasef oyuna herhangi bir Türkçe yama yapilmamis zamaninda bende cok aramistim
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 13 Mayıs 2020 #3 ErselCan dedi: Malasef oyuna herhangi bir Türkçe yama yapilmamis zamaninda bende cok aramistim Genişletmek için tıkla... bi umut
ErselCan dedi: Malasef oyuna herhangi bir Türkçe yama yapilmamis zamaninda bende cok aramistim Genişletmek için tıkla... bi umut
Jack Sparrow35 Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 24 13 Mayıs 2020 #4 The Amazing Spider-Man 2 türkçe Yama çalışması için tool gerekiyor toolu yapılırsa çevirilir
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2020 #5 Geçti burun pazarı. Oyun çıkalı kaç yıl olmuş. Bu saatten sonra yapan olmaz herhalde tool problemi vardı.
Geçti burun pazarı. Oyun çıkalı kaç yıl olmuş. Bu saatten sonra yapan olmaz herhalde tool problemi vardı.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Mayıs 2020 #7 Playizm dedi: Yani olamazmı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda zaten ağır bir ingilizce yok. Bu saatten sonra uğraşacak olan zannettmiyorum. Hiç mi anlamıyorsunuz ingilizceden?
Playizm dedi: Yani olamazmı. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunda zaten ağır bir ingilizce yok. Bu saatten sonra uğraşacak olan zannettmiyorum. Hiç mi anlamıyorsunuz ingilizceden?
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 13 Mayıs 2020 #8 NobodyAnymore dedi: Hocam oyunda zaten ağır bir İngilizce yok. Bu saatten sonra uğraşacak olan zannettmiyorum. Hiç mi anlamıyorsunuz İngilizce'den? Genişletmek için tıkla... İçindeki İngilizce'ye bakmadım, daha yeni oyun yükleyiyeceğim. Neyse. The Amazing Spider-Man 1 başlayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2021
NobodyAnymore dedi: Hocam oyunda zaten ağır bir İngilizce yok. Bu saatten sonra uğraşacak olan zannettmiyorum. Hiç mi anlamıyorsunuz İngilizce'den? Genişletmek için tıkla... İçindeki İngilizce'ye bakmadım, daha yeni oyun yükleyiyeceğim. Neyse. The Amazing Spider-Man 1 başlayacağım.
Jack Sparrow35 Centipat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 24 13 Mayıs 2020 #9 The Amazing Spider-Man 1 ve 2 serisi oyunun Türkçe Yamasını isteyen varsa oyunun dil dosyaları açılması için tool yaptirabilirim
The Amazing Spider-Man 1 ve 2 serisi oyunun Türkçe Yamasını isteyen varsa oyunun dil dosyaları açılması için tool yaptirabilirim
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 13 Mayıs 2020 #10 Jack Sparrow35 dedi: The amazing spider-man 1 ve 2 serisi oyunun Türkçe yamasını isteyen varsa oyunun dil dosyaları açılması için tool yaptirabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapabilecekseniz lütfen yapın.
Jack Sparrow35 dedi: The amazing spider-man 1 ve 2 serisi oyunun Türkçe yamasını isteyen varsa oyunun dil dosyaları açılması için tool yaptirabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapabilecekseniz lütfen yapın.