G gokhnern Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 Merhaba, ben bu oyunu bilgisayarıma indirmek istiyorum ama sanırım orjinali yok. Var mı acaba bu oyunun orjinali korsan yüklemek istemiyorum.
Merhaba, ben bu oyunu bilgisayarıma indirmek istiyorum ama sanırım orjinali yok. Var mı acaba bu oyunun orjinali korsan yüklemek istemiyorum.
kerobey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3.715 Makaleler 4 Çözümler 9 22 Ekim 2020 #2 CD olarak satın alabilirsiniz.
G gokhnern Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 kerobey dedi: CD olarak satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bilgisayar için var mı cd si? her neyse araştıracağım teşekkürler.
kerobey dedi: CD olarak satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bilgisayar için var mı cd si? her neyse araştıracağım teşekkürler.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #4 Bir tek PS4'te kutulu olarak satıyorlar sanırım onlar da 270 lira.
G gokhnern Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #5 hakan.klcarslan dedi: Bir tek PS4'te kutulu olarak satıyorlar sanırım onlar da 270 lira. Genişletmek için tıkla... dostum sanırım marvels spiderman dan bahsediyorsun. benim bahsettiğim oyun ps3 destekliyor ama maalesef bende ps3 yok.
hakan.klcarslan dedi: Bir tek PS4'te kutulu olarak satıyorlar sanırım onlar da 270 lira. Genişletmek için tıkla... dostum sanırım marvels spiderman dan bahsediyorsun. benim bahsettiğim oyun ps3 destekliyor ama maalesef bende ps3 yok.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #6 gokhnern dedi: Dostum sanırım marvels Spider-Man'dan bahsediyorsun. Benim bahsettiğim oyun PS3 destekliyor ama maalesef bende PS3 yok. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam normal amazing Spider-Man'dan bahsediyorum. O zaman malum yerlerden başka çare yok gibi.
gokhnern dedi: Dostum sanırım marvels Spider-Man'dan bahsediyorsun. Benim bahsettiğim oyun PS3 destekliyor ama maalesef bende PS3 yok. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam normal amazing Spider-Man'dan bahsediyorum. O zaman malum yerlerden başka çare yok gibi.
G gokhnern Femtopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #7 Merhaba biraz araştırdım ve steam de steam key denen bir şey varmış. bu nasıl bir şey bilgilendirebilir misiniz beni.
Merhaba biraz araştırdım ve steam de steam key denen bir şey varmış. bu nasıl bir şey bilgilendirebilir misiniz beni.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #8 Steam Key Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? Grupanda'dan herkese merhaba, Bugünkü konumuz Steam keyleri hakkında. Steam keylerin ne olduğu ne işe yaradığı ve nasıl kullanabilirsiniz bunu açı grupanda.org
Steam Key Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? Grupanda'dan herkese merhaba, Bugünkü konumuz Steam keyleri hakkında. Steam keylerin ne olduğu ne işe yaradığı ve nasıl kullanabilirsiniz bunu açı grupanda.org
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 22 Ekim 2020 #9 Oyun uzun zaman önce Steam'de satıştan kaldırıldı. Ürün anahtarı olarak belki bulunabilir, onlar da nadir olduğu için genelde pahalı oluyorlar. Ben Rusya bölgesi için ucuz anahtar bulup satın almıştım. Oynamak için VPN gerekiyor.
Oyun uzun zaman önce Steam'de satıştan kaldırıldı. Ürün anahtarı olarak belki bulunabilir, onlar da nadir olduğu için genelde pahalı oluyorlar. Ben Rusya bölgesi için ucuz anahtar bulup satın almıştım. Oynamak için VPN gerekiyor.