L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #71 AnilT dedi: Denedim hata verince Epic Games'i kapattım tekrar açtım tekrar denedim ondan sonra oldu her seferde kapattım ben ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
AnilT dedi: Denedim hata verince Epic Games'i kapattım tekrar açtım tekrar denedim ondan sonra oldu her seferde kapattım ben ama. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
x0mstf0x Yoctopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #72 Lexify dedi: Aynı anda mı yoksa sıra sıra mı bastınız? Genişletmek için tıkla... Art arda bastim beklemden.
Lexify dedi: Aynı anda mı yoksa sıra sıra mı bastınız? Genişletmek için tıkla... Art arda bastim beklemden.
7 720718 Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 349 Çözümler 2 10 Şubat 2024 #73 AnilT dedi: Arka arkaya deneyin bende tek seferde oldu arkadaşımda arka arkaya denedi oldu Arka arkaya deneyin bende tek seferde oldu arkadaşımda arka arkaya denedi oldu Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun gerçekten. Mükemmel birisin çalıştı !
AnilT dedi: Arka arkaya deneyin bende tek seferde oldu arkadaşımda arka arkaya denedi oldu Arka arkaya deneyin bende tek seferde oldu arkadaşımda arka arkaya denedi oldu Genişletmek için tıkla... Hocam Allah razı olsun gerçekten. Mükemmel birisin çalıştı !
AnilT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 12 10 Şubat 2024 #74 720718 dedi: Hocam Allah razı olsun gerçekten. Mükemmel birisin çalıştı ! Genişletmek için tıkla... bende size teşekkür ederim siz hata var demeseydiniz iade edip başka bir harcama yapacaktım sonuçta öğrenciyim
720718 dedi: Hocam Allah razı olsun gerçekten. Mükemmel birisin çalıştı ! Genişletmek için tıkla... bende size teşekkür ederim siz hata var demeseydiniz iade edip başka bir harcama yapacaktım sonuçta öğrenciyim
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #75 Pülüton dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Siz FC24'ü görebiliyor musunuz EA uygulaması kütüphanesinde?
Pülüton dedi: Aynen. Genişletmek için tıkla... Siz FC24'ü görebiliyor musunuz EA uygulaması kütüphanesinde?
AnilT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 12 10 Şubat 2024 #76 Lexify dedi: Siz FC24'ü görebiliyor musunuz EA uygulaması kütüphanesinde? Genişletmek için tıkla... evet görünüyor bende
Lexify dedi: Siz FC24'ü görebiliyor musunuz EA uygulaması kütüphanesinde? Genişletmek için tıkla... evet görünüyor bende
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #77 AnilT dedi: Evet görünüyor bende. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekten kafayı yiyeceğim açamıyorum oyunu art arda basıyorum 10 kez 20 kez hala crash alıyorum.
AnilT dedi: Evet görünüyor bende. Genişletmek için tıkla... Ben gerçekten kafayı yiyeceğim açamıyorum oyunu art arda basıyorum 10 kez 20 kez hala crash alıyorum.
Pülüton Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #78 Lexify dedi: Siz FC24'ü görebiliyor musunuz EA uygulaması kütüphanesinde? Genişletmek için tıkla... Yok ben de kafayı yemek üzereyim. AnilT dedi: evet görünüyor bende Genişletmek için tıkla... Siz yeni mi aldınız yoksa var mıydı sizde?
Lexify dedi: Siz FC24'ü görebiliyor musunuz EA uygulaması kütüphanesinde? Genişletmek için tıkla... Yok ben de kafayı yemek üzereyim. AnilT dedi: evet görünüyor bende Genişletmek için tıkla... Siz yeni mi aldınız yoksa var mıydı sizde?
AnilT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 12 10 Şubat 2024 #79 Pülüton dedi: Yok ben de kafayı yemek üzereyim. Siz yeni mi aldınız yoksa var mıydı sizde? Genişletmek için tıkla... yeni aldım
Pülüton dedi: Yok ben de kafayı yemek üzereyim. Siz yeni mi aldınız yoksa var mıydı sizde? Genişletmek için tıkla... yeni aldım
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #80 Pülüton dedi: Yok ben de kafayı yemek üzereyim. Siz yeni mi aldınız yoksa var mıydı sizde? Genişletmek için tıkla... Hocam forumlarda güncelleme getirdiler düzeldi gibi şeyler söylüyorlar bende güncelleme falan yok sizde var mı? Gerçekten kafayı yiyeceğim.
Pülüton dedi: Yok ben de kafayı yemek üzereyim. Siz yeni mi aldınız yoksa var mıydı sizde? Genişletmek için tıkla... Hocam forumlarda güncelleme getirdiler düzeldi gibi şeyler söylüyorlar bende güncelleme falan yok sizde var mı? Gerçekten kafayı yiyeceğim.