Pülüton Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #81 Oldu sonunda.
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #82 Pülüton dedi: Oldu sonunda. Genişletmek için tıkla... Bende hala olmadı sanırım tek yaşayan benim bu sorunu artık
Pülüton dedi: Oldu sonunda. Genişletmek için tıkla... Bende hala olmadı sanırım tek yaşayan benim bu sorunu artık
AnilT Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 12 10 Şubat 2024 #83 Dediğim gibi sık sık tekrar deneyin oluyor
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #84 Pülüton dedi: Oldu sonunda. Genişletmek için tıkla... Bende de düzeldi sonunda. AnilT dedi: Dediğim gibi sık sık tekrar deneyin oluyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam teşekkürler.
Pülüton dedi: Oldu sonunda. Genişletmek için tıkla... Bende de düzeldi sonunda. AnilT dedi: Dediğim gibi sık sık tekrar deneyin oluyor. Genişletmek için tıkla... Düzeldi hocam teşekkürler.
berat17 Yoctopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #85 kral oyun kütüphane de gözüküyor ama bu seferde oyun açılmıyor giremiyorum oyuna
'schilbS Hectopat Katılım 15 Aralık 2019 Mesajlar 174 Yer İstanbul 10 Şubat 2024 #86 ben de az önce Star Wars Jedi: Fallen order almıştım Epic Games'ten sık sık denerseniz oluyor ya da EA sorunu tamamen düzeltti bilemiyorum.
ben de az önce Star Wars Jedi: Fallen order almıştım Epic Games'ten sık sık denerseniz oluyor ya da EA sorunu tamamen düzeltti bilemiyorum.
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #87 berat17 dedi: KralOyun kütüphane de gözüküyor ama bu sefer de oyun açılmıyor giremiyorum oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmeleri düzelttiler sıra oyunu açmakta kaldı sanırsam.
berat17 dedi: KralOyun kütüphane de gözüküyor ama bu sefer de oyun açılmıyor giremiyorum oyuna. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmeleri düzelttiler sıra oyunu açmakta kaldı sanırsam.
berat17 Yoctopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #88 Lexify dedi: Hocam indirmeleri düzelttiler sıra oyunu açmakta kaldı sanırsam. Genişletmek için tıkla... galiba öyle Lexify dedi: Hocam indirmeleri düzelttiler sıra oyunu açmakta kaldı sanırsam. Genişletmek için tıkla...
Lexify dedi: Hocam indirmeleri düzelttiler sıra oyunu açmakta kaldı sanırsam. Genişletmek için tıkla... galiba öyle Lexify dedi: Hocam indirmeleri düzelttiler sıra oyunu açmakta kaldı sanırsam. Genişletmek için tıkla...
C cagan2559 Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #89 Lexify dedi: Ben gerçekten kafayı yiyeceğim açamıyorum oyunu art arda basıyorum 10 kez 20 kez hala crash alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de hala aynı.
Lexify dedi: Ben gerçekten kafayı yiyeceğim açamıyorum oyunu art arda basıyorum 10 kez 20 kez hala crash alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de hala aynı.
L Lexify Centipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #90 cagan2559 dedi: Bende de hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle düzelttim hocam Epic ile EA uygulamasını kapatıp tekrardan açtım ve düzeldi.
cagan2559 dedi: Bende de hala aynı. Genişletmek için tıkla... Ben şöyle düzelttim hocam Epic ile EA uygulamasını kapatıp tekrardan açtım ve düzeldi.