ahmet_ilker Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Battlefield 1 oyununu indirdim fakat girerken böyle bir hata veriyor. Kapatıp açtığımda da farklı farklı hatalar veriyor çözümü nedir acaba?
Battlefield 1 oyununu indirdim fakat girerken böyle bir hata veriyor. Kapatıp açtığımda da farklı farklı hatalar veriyor çözümü nedir acaba?
Eirene07 Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #2 Aynı sorunu aynı oyunda ben de yaşıyorum delirmek üzereyim.
5 579182 Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 349 28 Ocak 2025 #3 ahmet_ilker dedi: Battlefield 1 oyununu indirdim fakat girerken böyle bir hata veriyor. Kapatıp açtığımda da farklı farklı hatalar veriyor çözümü nedir acaba? Eki Görüntüle 2410067 Genişletmek için tıkla... ben bugun battlefield 1 aldım ama ındırnmedım fc25 e gırmıyor aynı hatayı verıyor ınternetımde sorun yok neden boyle
ahmet_ilker dedi: Battlefield 1 oyununu indirdim fakat girerken böyle bir hata veriyor. Kapatıp açtığımda da farklı farklı hatalar veriyor çözümü nedir acaba? Eki Görüntüle 2410067 Genişletmek için tıkla... ben bugun battlefield 1 aldım ama ındırnmedım fc25 e gırmıyor aynı hatayı verıyor ınternetımde sorun yok neden boyle
A alparslanb1 Kilopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 64 Çözümler 1 28 Ocak 2025 #4 Ben de giremiyorum aynı. Battlefield 2042.
Arrasies Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 586 Çözümler 3 Yer Malatya 28 Ocak 2025 #5 Sunucularda sıkıntı var normalde bende her gün giriyordum şu an girmeye çalıştım giremedim düzelir yakında.
Sunucularda sıkıntı var normalde bende her gün giriyordum şu an girmeye çalıştım giremedim düzelir yakında.
berkecannn Decapat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #6 Hepimiz aynı hatayı alıyoruz EA ile kaynaklı bir sorun sanırım
ahmet_ilker Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #7 579182 dedi: ben bugun battlefield 1 aldım ama ındırnmedım fc25 e gırmıyor aynı hatayı verıyor ınternetımde sorun yok neden boyle Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bu durumu yaşayan çok kişi var sanırım bazen sunuculardan kaynaklı olabiliyormuş neyi denesem farklı hata veriyor bi türlü düzeltemiyorum.
579182 dedi: ben bugun battlefield 1 aldım ama ındırnmedım fc25 e gırmıyor aynı hatayı verıyor ınternetımde sorun yok neden boyle Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum bu durumu yaşayan çok kişi var sanırım bazen sunuculardan kaynaklı olabiliyormuş neyi denesem farklı hata veriyor bi türlü düzeltemiyorum.
deadstoryxd Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #8 Aynı sorun bende de var hata veriyor.
5 579182 Decapat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 349 28 Ocak 2025 #9 berkecannn dedi: Hepimiz aynı hatayı alıyoruz EA ile kaynaklı bir sorun sanırım Genişletmek için tıkla... Battlefield oyunlarını satın aldıktran sonra oldu iade etmeme gerek yok değil mi battlefşield oynlarını ondan degıldır yanı? deadstoryxd dedi: Aynı sorun bende de var hata veriyor. Genişletmek için tıkla... fc25 demı verıyo?
berkecannn dedi: Hepimiz aynı hatayı alıyoruz EA ile kaynaklı bir sorun sanırım Genişletmek için tıkla... Battlefield oyunlarını satın aldıktran sonra oldu iade etmeme gerek yok değil mi battlefşield oynlarını ondan degıldır yanı? deadstoryxd dedi: Aynı sorun bende de var hata veriyor. Genişletmek için tıkla... fc25 demı verıyo?
deadstoryxd Decapat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #10 ahmet_ilker dedi: Bilmiyorum bu durumu yaşayan çok kişi var sanırım bazen sunuculardan kaynaklı olabiliyormuş neyi denesem farklı hata veriyor bir türlü düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şifremi giriyorum yanlış diyor değiştir diyorum eskisiyle aynı diyor kafa buluyor bizimle.
ahmet_ilker dedi: Bilmiyorum bu durumu yaşayan çok kişi var sanırım bazen sunuculardan kaynaklı olabiliyormuş neyi denesem farklı hata veriyor bir türlü düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Şifremi giriyorum yanlış diyor değiştir diyorum eskisiyle aynı diyor kafa buluyor bizimle.