Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 13 Mart 2023 #1 The Backrooms Bir genç arkadaşın yapımı. İlerleyen yıllarda filmi de gelecekmiş sanırım.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.290 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 13 Mart 2023 #2 Birhibile dedi: The Backrooms Bir genç arkadaşın yapımı. İlerleyen yıllarda filmi de gelecekmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Sadece umuyorum. Çıkarsa patlar herhalde.
Birhibile dedi: The Backrooms Bir genç arkadaşın yapımı. İlerleyen yıllarda filmi de gelecekmiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Sadece umuyorum. Çıkarsa patlar herhalde.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 13 Mart 2023 #3 Monarch Leviathan dedi: Sadece umuyorum. Çıkarsa patlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Bir yerde 2023'te senaryo yazımına başlanacakmışmış diye okumuştum. Not: Bilerek böyle yazdım moderatör bey, çünkü kaynak "mış"lı kullanmıştı cümleyi. Son düzenleme: 13 Mart 2023
Monarch Leviathan dedi: Sadece umuyorum. Çıkarsa patlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Bir yerde 2023'te senaryo yazımına başlanacakmışmış diye okumuştum. Not: Bilerek böyle yazdım moderatör bey, çünkü kaynak "mış"lı kullanmıştı cümleyi.